κύρια φωτογραφία συνταγής Κυδωνόπαστο
ggian
ggian @cook_8449016

Λίγα μυστικά ακόμα

- Πασπαλίστε το με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη- Σε κάθε του κομμάτι προσθέστε ένα αποφλοιωμένο αμύγδαλο

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1 ποτήρι νερό
  2. ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα 4 κυδώνια σε κύβους.

  2. 2

    Τα βράζουμε, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, μέχρι να μαλακώσουν.

  3. 3

    Τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε για κάθε κούπα πολτό ½ ζάχαρη.

  4. 4

    Το βράζουμε χωρίς να προσθέσουμε νερό ανακατεύοντας με ΞΥΛΙΝΟ κουτάλι, μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.

  5. 5

    Απλώνουμαι το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί και το απλώνουμε.

  6. 6

    Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (19)

melokipos
melokipos @cook_8449243
πολυ νοστιμο γίνεται αν προσθέσετε σαν επικάλυψη αωτι για κρυσταλικη ζάχαρη τριμμενο ινδοκάρυδο και στο εσωτερικότου αντι να είναι μια σκετη ζυμη του προσθέσουμε κάσιους η φουντούκια!!!

Από

ggian
ggian @cook_8449016
στις