κύρια φωτογραφία συνταγής Κυπριακές παραδοσιακές σεφταλιές
Sweethard
Sweethard @cook_8456065
,Cyprus

Ρολάκια με κιμά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η πάνα είναι ο ασπρος λιπώδες ιστός του γουρουνιού θα τον βρείτε συνήθως κατεψυγμένο. Στην Ελλάδα τον ξέρετε σαν μπόλια. Εμείς στην Κύπρο έχουμε και φρέσκο. Ρωτήστε τον κρεοπώλη σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
15-17
  1. 1/2 κιλο κιμά χοιρινό
  2. 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο
  3. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  4. 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. κανέλα (προεραιτικά)
  8. 1 πακέτο πάννα (μπολια)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη.

  2. 2

    Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί.

  3. 3

    Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια).

  4. 4

    Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο που τυλίγουμε τα κουπέπια (ντολμαδάκια).

  5. 5

    Ψήνονται πάντα στη σχάρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

tonia
tonia @cook_8449421
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ? ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΕΦΤΑΛΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΚΟΡΔΟ, ΙΣΧΥΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΦΤΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ?

Από

Sweethard
Sweethard @cook_8456065
στις
,Cyprus