LUPAKI
LUPAKI @cook_8451636
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Τάρτα εύκολη, γρήγορη και νόστιμη

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Ζύμη τάρτας (έτοιμη ή τη φτιάχνετε μόνοι)
  2. 1 κονσέρβα μανιτάρια
  3. 2 πιπεριές ψιλοκομένες
  4. 100 γρ. καπνιστή (ή βραστή) γαλοπούλα ψιλοκομμένη
  5. Λίγο άνηθο
  6. Λίγη κέτσαπ
  7. Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  8. 400 γρ μείγμα τυριών από έμμενταλ, ένταμ και παρμεζάνα
  9. 1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
  10. 1 φλυτζάνι γάλα εβαπορέ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψήνουμε τη ζύμη της τάρτας μέχρι να ροδίσει ελαφρά

  2. 2

    Περνάμε απο το αντικολλητικό τηγάνι τα μανιτάρια (αφου τα στραγγίσουμε), τις πιπεριές, τη γάλοπούλα και τον άνηθο μέχρι να μαραθούν και στη συνέχεια τα απλώνουμε στη μισοψημένη ζύμη

  3. 3

    Βάζουμε την κέτσαπ σε τελείες ομοιόμορφα σε όλη την τάρτα

  4. 4

    Τρίβουμε λίγο πιπέρι φροντίζοντας, επίσης, να πάει παντού

  5. 5

    Καλύπτουμε με τα τυριά

  6. 6

    Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε την τάρτα μας

  7. 7

    Ψήνουμε στους 180-200°C μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια

Αντιδράσεις

Από

LUPAKI
LUPAKI @cook_8451636
στις
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ