Κίτρινη Σως
Εύκολη, γρήγορη, με υπέροχη γεύση και υφή ταιριάζει με όλα τα είδη κρεατικών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν προτιμάτε κόκκινη σως, απλώς αντικαταστήστε τη μουστάρδα με κέτσαπ και το πιπέρι με κόκκινο πιπέρι (γλυκό ή καυτερό, ό,τι εσείς επιθυμείτε). Δεν χρειάζεται να μπει στο ψυγείο για να τη δοκιμάσετε.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν.
-
2
Τέλος, προσθέτουμε το ξύδι, το λεμόνι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σχόλια