Kladdkaka – Σουηδικό brownie
Ένα σουηδικό γλυκό, εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν βγει πρέπει το εσωτερικό του να είναι υγρό. Σερβίρεται με παγωτό βανίλια ή σαντιγί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο σε ένα μπολ.
-
2
Λιώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στο μείγμα.
-
3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει για ένα 10λεπτο περίπου.
-
4
Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη (προαιρετικά).
Σχόλια (4)