κύρια φωτογραφία συνταγής Κόκκινες πιπεριές με τόνο

Κόκκινες πιπεριές με τόνο

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
tjo
tjo @cook_8483520
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Esther Sarphatie-Ανδρεάδη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
  2. 100 γρ. τόνο (σε κονσέρβα με ελαιόλαδο), στραγγισμένο
  3. 15 πράσινες ελιές, ψιλοκομμένες
  4. 3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια, καβουρντισμένα
  5. πιπέρι
  6. χυμό από ½ λεμόνι
  7. ξύσμα από 1 λεμόνι
  8. 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  9. 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψήνετε τις πιπεριές στο φούρνο μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.

  2. 2

    Τις αφήνετε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζετε και καθαρίζετε τα σπόρια. Τώρα κόβετε τις πιπεριές σε φέτες κατά μήκος.

  3. 3

    Παίρνετε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύετε το ξύσμα λεμονιού, τον τόνο, τις ελιές και τα κουκουνάρια. Βάζετε μαύρο πιπέρι και λίγο χυμό λεμονιού.

  4. 4

    Παίρνετε λίγο γέμιση με ένα κουταλάκι, τo απλώνετε στη μία άκρη από την πιπεριά, και τυλίγετε. Συνεχίζετε το ίδιο και με τις υπόλοιπες.

  5. 5

    Τέλος, ρίχνετε λίγες σταγόνες λάδι και λίγη ρίγανη. Αφήστε τις πιπεριές στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θέλετε να τις σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

tjo
tjo @cook_8483520
στις
,Ελλάδα