Κολιοί με σαγκουίνι

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
,Ελλάς

Γεύση μεστή και ελαφριά ταυτόχρονα.  Χειμώνας και καλοκαίρι μαζί, σε μια πηρουνιά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε εμπειρία στο ψήσιμο ψαριών ή δεν γνωρίζετε καλά το φούρνο σας, ενδέχεται να παραψήσετε με αποτέλεσμα το ψάρι να βγει στεγνό. Εξωτερικά το ψάρι θα είναι ενυδατωμένο και ίσως σας παρασύρει να πιστέψετε πως ακόμη δεν έχει ψηθεί. Καλύτερα να θυσιάσετε ένα ψαράκι για δοκιμές.Σερβίρουμε αναποδογυρίζοντας το ψάρι (η μουστάρδα και το σαγκουίνι από κάτω) και αφαιρώντας το πορτοκάλι. Αν σας αρέσουν οι γλυκές γεύσεις χρησιμοποιήστε πάνω-κάτω σαγκουίνι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
3 άτομα
  1. 1,5 κιλό κολιοί
  2. 1 μεγάλο πορτοκάλι
  3. 1 μεγάλο σαγκουίνι
  4. αρκετό φρέσκο εστραγκόν
  5. ελαιόλαδο
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα ψαράκια.

  2. 2

    Απλώνουμε το πορτοκάλι σε ροδέλες στο ταψί μας.

  3. 3

    Από πάνω τοποθετούμε τα ψαράκια, φροντίζοντας να ακουμπούν μόνον πάνω στο πορτοκάλι.

  4. 4

    Στις κοιλιές των ψαριών θα βάλουμε 2-3 φυλλαράκια εστραγκόν και θα απλώσουμε από πάνω τους 2-3 κλωνάρια.

  5. 5

    Καπακώνουμε με ροδέλες σαγκουίνι και στη μέση κάθε ροδέλας βάζουμε λίγη μουστάρδα. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο (μια ροή) και ρίχνουμε πιπέρι (και αλάτι αν το κρίνετε απαραίτητο).

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
στις
,Ελλάς
Είμαι η Εύα και είμαι καλά) Επαγγελματικά ασχολούμαι με εμπορεύματα και με παιδιά ... Καμμία σχέση μεταξύ τους, αλλά τα δυο μαζί με καλύπτουν πλήρως. Το χόμπυ μου είναι να βρίσκω τρόπους να περνούν καλά οι γύρω μου και εγώ φυσικά. Βρίσκομαι στο χάραμα της 4ης δεκαετίας της ζωής μου και περίφανα κρατώ ακόμη ζωντανό το παιδί μέσα μου. Το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή μου είναι οι φίλοι μου και το αγαπημένο μου παιχνίδι η κατσαρόλα ΜΟΥ) Για μένα το να ταΐσεις κάποιον είναι δείγμα αγάπης. Να θυμάσαι τί του αρέσει, πώς του αρέσει, να προσπαθείς να αυξήσεις το διατροφικό του ρεπερτόριο εύγευστα, να συνδέεις αρώματα με όμορφες αναμνήσεις! Τούτο το σάιτ το νοιώθω σπίτι μου και του φέρομαι ανάλογα. Πότε το φροντίζω, πότε το αμελώ μα αυτό είναι πάντα εδώ για μένα. Κάτι σαν μαμά)
Δες περισσότερα