Κολοκυθάκια γεμιστά με Roquefort και καρύδια
Ένα απλό, γευστικότατο και καλαίσθητο πιάτο! Πρόταση μιας πολύ καλής μου φίλης για το φθινοπωρινό τραπέζι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα κολοκυθάκια κατα μήκος (στα δύο), αφαιρούμε το εσωτερικό τους και το φυλάμε στην άκρη.
-
2
Ψήνουμε τα κολοκυθάκια στον ατμό για 10'.
-
3
Ζεματίζουμε το γάλα, μέσα στο οποίο ρίχνουμε την ψίχα και τα 2 αυγά, αφότου τα χτυπήσουμε.
-
4
Κοπανίζουμε τα καρύδια, και μαζί με την ψίχα από τα κολοκυθάκια, το ροκφόρ (το λιώνουμε λίγο με ένα πηρούνι), ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι, τα προσθέτουμε στο ανωτέρω μίγμα.
-
5
Γεμίζουμε με το μίγμα τα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 C φούρνο για 12'.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια