κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκυθάκια γεμιστά με Roquefort και καρύδια

Κολοκυθάκια γεμιστά με Roquefort και καρύδια

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
giovannella
giovannella @cook_8485202

Ένα απλό, γευστικότατο και καλαίσθητο πιάτο! Πρόταση μιας πολύ καλής μου φίλης για το φθινοπωρινό τραπέζι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 120 γρ. τυρί roquefort (ροκφόρ)
  2. 100 γρ. καρύδια
  3. περίπου 100 γρ. ψίχα από λευκό ψωμί
  4. περίπου 150 ml γάλα
  5. αλάτι
  6. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα κολοκυθάκια κατα μήκος (στα δύο), αφαιρούμε το εσωτερικό τους και το φυλάμε στην άκρη.

  2. 2

    Ψήνουμε τα κολοκυθάκια στον ατμό για 10'.

  3. 3

    Ζεματίζουμε το γάλα, μέσα στο οποίο ρίχνουμε την ψίχα και τα 2 αυγά, αφότου τα χτυπήσουμε.

  4. 4

    Κοπανίζουμε τα καρύδια, και μαζί με την ψίχα από τα κολοκυθάκια, το ροκφόρ (το λιώνουμε λίγο με ένα πηρούνι), ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι, τα προσθέτουμε στο ανωτέρω μίγμα.

  5. 5

    Γεμίζουμε με το μίγμα τα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 C φούρνο για 12'.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

giovannella
giovannella @cook_8485202
στις