κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκυθάκια Σουφλέ
NtinaKom
NtinaKom @cook_8449835
Κομοτηνή

Συνταγή για κολοκυθάκια μαγειρεμένα με διαφορετικό τρόπο από τους συνηθισμένους

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην το κόψετε ποτέ ζεστό. Πρέπει να το αφήσετε να γίνει χλιαρό ώστε να κόβετε σε κομμάτι. Πιστεύω ότι θα σας αρέσει πολύ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
6 άτομα
  1. 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα με το χέρι
  2. 2 φλυτζάνες φέτα ή κασέρι
  3. 2 φλυτζάνες γάλα φρέσκο
  4. 125 γρ μαργαρίνη
  5. 4 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
  6. 4 κουταλιές αλεύρι
  7. αλάτι-πιπέρι
  8. δυόσμο φρέσκο ή ξερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μαραίνουμε σε κατσαρόλα τα κολοκυθάκια με τη μαργαρίνη. Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι, το αλεύρι, τη φρυγανιά, το δυόσμο και το γάλα. Μόλις το μίγμα μας αρχίζει να πήζει, ρίχνουμε τ' αυγά χτυπημένα και το τυρί.

  2. 2

    Σ' ένα λαδωμένο ταψί, πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη, ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να κάνει καλοψημένη κρούστα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (40)

sof
sof @cook_8451151
μου φαίνεται πολύ καλή. Λέω να τη δοκιμάσω σήμερα κιόλας!

Από

NtinaKom
NtinaKom @cook_8449835
στις
Κομοτηνή