Κολοκυθάκια στα κάρβουνα #μπάρμπεκιου
Ψήναμε συχνά πιπεριές στη σχάρα αλλά όταν δοκιμάσαμε τα κολοκυθάκια κολλήσαμε..#μπάρμπεκιου
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι φέτες πρέπει να είναι μέτριες σε πάχος, αν είναι πολύ λεπτές καίγονται ενώ αν είναι χοντρές δεν μπορούν να ψηθούν στο εσωτερικό τους...
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μακρόστενες φέτες.
-
2
Τα βάζουμε πάνω στη σχάρα της ψησταριάς και τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν 3-4 λεπτά περίπου, τα γυρνάμε και από την άλλη πλευρά για ένα λεπτό.
-
3
Μόλις ψηθούν αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λαδάκι και λεμόνι ή ξύδι. Το καλοκαιρινό μας ορεκτικό είναι έτοιμο...
Σχόλια (4)