κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκυθάκια τηγανητά με κουρκούτι μπύρας
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
4 ατομα
  1. 3 φλυτζανια μπυρα
  2. 2 φλυτζανια αλευρι
  3. 4 μεγαλα κολοκυθια
  4. αλατι
  5. πιπερι
  6. 8 κουταλιες μαγιονεζα
  7. 2 κουταλιες καπαρη ψιλοκομμενη
  8. 2 κουταλιες αγγουρακι τουρσι ψιλοκομμενο
  9. μαιντανο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοβουμε τα κολοκυθια κατα μηκος.

  2. 2

    Τα βαζουμε για 5 λεπτα σε αλατισμενο νερο και μετα τα αφηνουμε να στραγγισουν.

  3. 3

    Σε ενα μπολ ανακατευουμε με ενα συρμα το αλευρι με την μπυρα.

  4. 4

    Οταν χυλωσει το μιγμα προσθετουμε το αλατι και το πιπερι.

  5. 5

    Βουταμε καθε κολοκυθακι στο κουρκουτι και το τηγανιζουμε.

  6. 6

    Σε αλλο μπολ ανακατευουμε την μαγιονεζα με τα υπολοιπα υλικα (καπαρη, αγγουρακι, μαιντανο,)

  7. 7

    Καποπιν σερβιρουμε τα κολοκυθακια με την συνοδευτικη σαλτσα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

evdoba
evdoba @evdoba
ΜΑΡΕΛΙ ! αυτή ακριβώς την συνταγή έκανα στις 25 ΜΑρτίου με τον μπακαλιάρο συνοδευτικό... Πολύ καλό νόστιμο και τα κολοκυθάκια ιδιαίτερα καλυμένα και αφράτα, για όσους δεν θέλουν να βλέπουν λαχανικά.

Από

ΜΑΡΕΛΙ
ΜΑΡΕΛΙ @cook_8450269
στις