Κολοκυθάκια τηγανητά
Recipe by marymyt
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια εξωτερικά και τα πλένουμε.
-
2
Τα κόβουμε σε φέτες στρογγυλές.
-
3
Σε μια πιατέλα βάζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα όσο αλάτι θέλουμε.
-
4
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μπύρα.
-
5
Βουτάμε τα κολοκυθάκια στη μπύρα και μετά στο αλεύρι με το αλάτι.
-
6
Σε ένα τηγάνι έχουμε κάψει αρκετό λάδι και τηγανίζουμε μέσα τα κολοκυθάκια αφού χαμηλώσουμε λίγο την ένταση της φωτιάς.
-
7
Όταν πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα είναι έτοιμα.
-
8
Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να πάρει τα λάδια.
Σχόλια (8)