Κολοκυθοανθοί με μέλι
MIKAELLA
@cook_8450226
Ενα παραδοσιακό γλυκάκι της γιαγιάς.
Υλικά
-
20-30 κολοκυθοανθούς
-
1 φλυντζάνι αλεύρι
-
1 κουταλάκι Baking
-
νερό
-
λάδι για τηγάνισμα
-
μέλι για σερβίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Με το αλευρι, το baking και λίγο νερό, ετοιμάζουμε ένα χυλό που να είναι πυκνος (όχι νερουλός).
-
2
Βάζουμε το λάδι στη φωτιά να βράσει, και βουτάμε ένα ένα κολοκυθοανθό στον χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.
-
3
Τους σερβίρουμε με μέλι ή ακόμα και σιρόπι φράουλας, ή σκέτη ζάχαρη.
Σχόλια
Προτείνω αν τις συνοδέψετε με μέλι όπως εγώ και να προσθέσετε και καρύδια.ήταν αυτό που μου έλειπε.
Να πω επίσης ότι τους κολοκυθοανθούς τους ψιλοέκοψα.