κύρια φωτογραφία συνταγής Κολοκυθοανθοί με μέλι
MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
Zoopigi

Ενα παραδοσιακό γλυκάκι της γιαγιάς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 20-30 κολοκυθοανθούς
  2. 1 φλυντζάνι αλεύρι
  3. 1 κουταλάκι Baking
  4. νερό
  5. λάδι για τηγάνισμα
  6. μέλι για σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Με το αλευρι, το baking και λίγο νερό, ετοιμάζουμε ένα χυλό που να είναι πυκνος (όχι νερουλός).

  2. 2

    Βάζουμε το λάδι στη φωτιά να βράσει, και βουτάμε ένα ένα κολοκυθοανθό στον χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.

  3. 3

    Τους σερβίρουμε με μέλι ή ακόμα και σιρόπι φράουλας, ή σκέτη ζάχαρη.

Αντιδράσεις

Σχόλια

july88
july88 @cook_8468542
5 πιρουνακια με κλειστά μάτια. Γίνονται τέλειες!!!
Προτείνω αν τις συνοδέψετε με μέλι όπως εγώ και να προσθέσετε και καρύδια.ήταν αυτό που μου έλειπε.
Να πω επίσης ότι τους κολοκυθοανθούς τους ψιλοέκοψα.

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi