mamia
mamia @miaMamia1987
,

Ένα πράγμα που εντυπωσιάζει σε αυτή τη συνταγή είναι τα υπέροχα αρώματα της που σε κατακλύζουν από την πρώτη πιρουνιά. Είναι ελαφριά και ιδανική για όλες τις καταστάσειςορεκτικό, κυρίως πιάτο μαζί με μια σαλάτα αλλά το καλύτερο της είναι... η μπυροκατάσταση τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Διαλέξτε τρυφερά και όχι ταλαιπωρημένα λουλουδάκια για ακόμα πιο τέλεια γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 12 κολοκυθοανθοί ψιλοκομμένοι από τα οποία έχουμε βγάλει τα εσωτερικά τους (δηλ. στήμονες και ύπερο)
  2. 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  3. 2 μικρά κολοκυθάκια ψιλοτριμμένα, αλατισμένα και ελαφρά στιμμένα
  4. 1 αυγό χτυπημένο
  5. 4-5 και.σ άνηθο ψιλοκομμένο
  6. 1 κούπα αλεύρι
  7. αλάτι, πιπέρι
  8. 1/2 κούπα γάλα περίπου (όσο πάρει)
  9. 1/3 κούπας φέτα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφού τρίψω στον τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα αλατίσω, τα στίβω και τα ενώνω σ΄ένα μπολ μαζί με τα κρεμμυδάκια τους κολοκυθοανθούς, το αυγό, τον άνηθο και το αλεύρι.

  2. 2

    Προσθέτω το γάλα τελευταίο ανακατεύοντας με πιρούνι ή σύρμα μέχρι να έχω ένα πηχτό χυλό.

  3. 3

    Αλατοπιπερώνω (λίγο αλάτι λόγω φέτας) και τέλος προσθέτω την τριμμένη φέτα.

  4. 4

    Τηγανίζω κουταλιές-κουταλιές σε καυτό λάδι και τα βάζω σε αποροφητικό χαρτί.

Αντιδράσεις

Από

mamia
mamia @miaMamia1987
στις
,