efouliw
efouliw @cook_8451057

Αφράτοι και νόστιμοι με πολύ λίγο κόπο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέξτε όταν θα ρίξετε το αυγό να μην είναι καυτό το μείγμα, για να μην κόψει. Περιμένω σχόλια και ελπίζω σε πιρουνάκια!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
2 άτομα
  1. 5 κολοκυθάκια μικρά
  2. 1 φλυτζάνι γραβιέρα τριμμένη
  3. 1/2 φλυτζανιού παρμεζάνα
  4. 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  5. 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαιντανό
  6. 1 κουταλιά φέτα τριμμένη
  7. ελαιόλαδο
  8. αλεύρι
  9. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μην στέκονται στο πιρούνι όταν τα τρυπάτε. Τα λιώνουμε με το πιρούνι και τα πιέζουμε στα χέρια μας να διώξουν τα υγρά τους.

  2. 2

    Σωτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμυδάκι και έπειτα το ρίχνουμε σε μπώλ μαζί με τα κολοκύθια και τον μαιντανό.

  3. 3

    Έπειτα ρίχνουμε τα τυριά, ανακατεύουμε καλά και τέλος ρίχνουμε το αυγό, αλάτι, πιπέρι και αφού ανακατέψουμε καλα,προσθέτουμε όση φρυγανιά ή αλεύρι χρειαστεί το μείγμα για να πλάθεται σχετικά εύκολα σε κεφτεδάκια.

  4. 4

    Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά,και βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

  5. 5

    Απολαύστε!!

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

MARA!
MARA! @MARA_cooking
θα σου εβαζα 5 πηρουνακια,αλλα κολοκυθοκεφτεδες χωρις δυοσμο δεν λενε!βαλε την αλλη φορα και θα με θυμηθεις!

Από

efouliw
efouliw @cook_8451057
στις