Κολοκυθοκεφτέδες οι λαχταριστοί!
Αφράτοι και νόστιμοι με πολύ λίγο κόπο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέξτε όταν θα ρίξετε το αυγό να μην είναι καυτό το μείγμα, για να μην κόψει. Περιμένω σχόλια και ελπίζω σε πιρουνάκια!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μην στέκονται στο πιρούνι όταν τα τρυπάτε. Τα λιώνουμε με το πιρούνι και τα πιέζουμε στα χέρια μας να διώξουν τα υγρά τους.
-
2
Σωτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμυδάκι και έπειτα το ρίχνουμε σε μπώλ μαζί με τα κολοκύθια και τον μαιντανό.
-
3
Έπειτα ρίχνουμε τα τυριά, ανακατεύουμε καλά και τέλος ρίχνουμε το αυγό, αλάτι, πιπέρι και αφού ανακατέψουμε καλα,προσθέτουμε όση φρυγανιά ή αλεύρι χρειαστεί το μείγμα για να πλάθεται σχετικά εύκολα σε κεφτεδάκια.
-
4
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά,και βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
-
5
Απολαύστε!!
Σχόλια (18)