Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο

Bαθμολογία: 4.8148
       
 
54 ψήφοι
litsa d, 04.07.10

Περιγραφή

Κεφτέδες στο φούρνο, ελαφριά στη γεύση και σε λιπαρά!!! Νόστιμος καλοκαιρινός μεζές

Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 6 μεσαία κολοκυθάκια
  • 1/2 φλυτ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • ρίγανη όση θέλω (1 κ.σ. έβαλα)
  • 1 αυγό
  • 1 φλ. τσ. μυζήθρα χωριάτικη ή ανθότυρο ή άλλο τυρί
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • αλεύρι φαρινάπ όσο πάρει να γίνει μαλακή ζύμη
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με λαχανικά
Μέθοδος: Κάρβουνα/grill
Δυσκολία: Με φωτο
Φτιάχνει: 30 κομμάτια
Κόστος:
(3 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(3 ψήφοι)
Προετοιμασία: 25' (3 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 40' (3 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Τρίβω τα κολοκυθάκια στον τρίφτη για κρεμμύδι.
Βήμα 2
2) Αλατίζω και αφήνω στο σουρωτήρι.
Βήμα 3
3) Στίβω μετά να φύγουν τα υγρά τους.
Βήμα 4
4) Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί.
Βήμα 5
5) Κάνω μπαλάκια.
Βήμα 6
6) Τα στρώνω σε λαδωμένο ταψί.
Βήμα 7
7) Ψήνω στο γκρίλ για 1/2 ώρα περίπου.
Βήμα 8
8) Ενδιάμεσα τα γυρίζω από την άλλη πλευρά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέχω το αλάτι ανάλογα με το τυρί που βάζω.

 

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    90 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από kalamaraki, 6-7-10  
    α πολυ ωραια φαίνονται!! Με εσωσες πάντως, μου εφερε χτες ενας θειος μου 4 γιγάντια κολοκύθια απο το μποστάνι του και δεν ήξερα τι να τα κάνω!! Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω για τα πηρουνάκια!!
    #
    Σχόλιο από koukourikou, 6-7-10  
    Θα την φτιάξω σήμερα τη συνταγή σου μιας και τρελαινομαι για κολοκυθοκεφτέδες αλλά αποφεύγω τα τηγανητά :-)
    Μπορείς να μου πεις στο περιπου πόσο αλεύρι πρέπει να βάλω γιατί έιναι η πρώτη μου φορά?
    #
    Σχόλιο από litsa d, 6-7-10  
    ξεκινα με 1 1/2-2 φλυτζανια τσαγιου και μετα βλεπεις,να πλαθεται η ζυμη μαλακη
    #
    Σχόλιο από kalamaraki, 7-7-10  
    Μολις τους εβγαλα απο τον φουρνο, μοσχομυριζουν και ειναι πεντανόστιμοι! Την συνταγη την εκανα ακριβως , και οντως χρειάστηκε 1κ μιση προς δυο κουπες αλευράκι, εβαλα μυζήθρα αλλα την επόμενη φορά θα βάλω φέτα. Ηθελα να ειναι ποιο εντονη η γευση του τυριου. Παρολα αυτα αψογη η συνταγη σου!
    #
    Σχόλιο από litsa d, 7-7-10  
    σε ευχαριστω για τα πιρουνακια,χαιρομαι που πετυχαν,με την πειρα βγηκε η συνταγη,δεν ακολουθησα αλλη συνταγη...
    #
    Σχόλιο από nadiaouzou, 7-7-10  
    mhpos 8a mporouses na mou peis peripou thn posotita ton koloki8ion se gr giati exo kai ego 5 terastia koloki8ia kai den mporo na upologiso se kammatia... an mporeis 8a htan polu kalo gia mena euxaristo
    #
    Σχόλιο από litsa d, 8-7-10  
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ,ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ 3, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...
    #
    Σχόλιο από jenaki, 9-7-10  
    Πολύ καλή συνταγή, νόστιμη και εύκολη αφού γλυτώνεις το τηγάνι. Εμείς βάλαμε φέτα και ίσως να πήρε παραπάνω φαρινάπ γι'αυτό το λόγο. Τα υλικά μας έβγαλαν 22 μέτριους κολοκυθοκεφτέδες. Βάλαμε και δύο φωτό από το αποτέλεσμα.

    Ευχαριστούμε για τη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από Wendy, 9-7-10  
    Πάρα πολύ καλοί. Έβαλα φέτα, μαιδανό, άνιθο και παρέλειψα το αλάτι. Πολύ πιο υγειινοί και χωρίς τη λαδίλα των τηγανιτών.
    #
    Σχόλιο από litsa d, 9-7-10  
    ευχαριστω για τα πιρουνακια!!!!τις πιο πολλες φορες και εγω φετα βαζω...αλλα και με ενταμ τριμμενο βγαινουν ωραιοι!!!
    #
    Σχόλιο από koukourikou, 10-7-10  
    Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά μου βγήκε πολύ νερουλή η ζύμη σε σημείο ποθ δεν μπορούσα να τα πλάσω και απλώθηκε σε όλο το ταψί :(
    Έβαλα 2 φλυτζάνια αλέυρι ... καμιά ιδέα?
    θέλω να τα πετύχω, φαίνονται ΤΕΛΕΙΑ στις φώτο!!
    #
    Σχόλιο από evisam, 10-7-10  
    Χάρηκα πολύ τη συνταγή, αφού οι κολοκυθοκεφτέδες είναι ψημένοι στο φούρνο, άρα πιο υγιεινοί. Δεν είχα δει τα σχόλια για την ποσότητα του αλευριού κι επειδή φοβήθηκα, όταν είδα το μείγμα να είναι μαλακό, πρόσθεσα περίπου 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά και, συνολικά, χρειάστηκαν περίπου 10 κ.σ. γεμάτες αλεύρι. Επίσης, όταν έπλασα τους κεφτέδες είχα αλευρωμένα χέρια. Για τυρί έβαλα Τυρί Αρσενικό Νάξου, για πιο ήπια γεύση, αλλά, νομίζω, ότι η φέτα θα ταίριαζε πολύ.
    #
    Σχόλιο από litsa d, 11-7-10  
    κουκουρικου το κολοκυθι θελει στιψιμο ,να φυγει τελειως το νερο τους και το τυρι παγωμενο,αλευρωνω τα χέρια ,εγω δεν το έκανα ,δεν χρειαστηκε
    #
    Σχόλιο από 103, 12-7-10  
    Πάρα πολύ νόστιμοι! Δεν έβαλα ρίγανη αλλά μαϊντανό, άνηθο και δυόσμο από μυρωδικά. Εβάλα περίπου μισό πακέτο up, φέτα αλλά ξέχασα το λάδι!!!! Προς το τέλος που τα έπλαθα το θυμήθηκα και πρόσθεσα, αλλά μετά το ψήσιμο και οι λαδωμένοι και οι αλάδωτοι ήταν φανταστικοί! Θα τους φτιάχνουμε συχνά γιατί είναι νόστιμοι, εύκολοι και διαιτητικοί. Α, εγώ κατά το πλάσιμο έβρεχα τα χέρια μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!!
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 12-7-10  
    Θα βάλω προκαταβολικά τα πηρουνάκαι ,μόνο και μόνο για την ιδέα του φούρνου .Μου αρέσεουν τρομερά αλλά τους απέφευγα λόγω του τηγανίσματος .
    Αυτό που με ξετρέλανε είναι ο τρόπος σερβιρίσματος με τις λουρίδες του καρότου .Πως το κάνετε βρε κορίτσια : Πείτε μου και μένααααααααα.
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 12-7-10  
    Μολισ έτριψα τα κολοκυθάκια, και ετοιμάζομαι να κάνω την συνταγή... Μια ερώτηση μόνο : αν βάλλω φρέσκα κρεμμυδάκια, θα είναι ωραίο λέτε? Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από litsa d, 13-7-10  
    νομιζω ακομα πιο ευγεστα,πες μας την γνωμη σου...
    #
    Σχόλιο από litsa d, 13-7-10  
    πρασινοματα με τον καθαριστη πατατας αφου καθαρισα το καροτο απο την εξωτερικη φλουδα,εκοψα φλουδες και τις ακουμπησα πανω στο πιατο,κανω πολυσαλατα συνηθως και κοβω πολλα λαχανικα ετσι,κολοκυθι λεπτο,αγγουρι....και τα ριχνω ολα μαζι στη σαλατα
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 15-7-10  
    Axxxxxxx!!!!!¨Επρεπε να το σκεφτώ . Ευχαριστώ litsa . Πράγματι πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης .
    #
    Σχόλιο από natasam, 28-7-10  
    τέλεια, καταπληκτικά!!!πεντανόστιμα, πολύ υγειινά, καταπληκτικά!!!έχω μόνο ένα προβλημα:θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μας πεις σε γραμμάρια τα κολοκύθια και το αλεύρι γιατί πολύ δυσκολεύτηκα να αποφασίσω. μου βγήκαν τέλειοι αλλά φοβάμαι μήπως ήταν η τύχη του πρωτάρη. όταν τα φτιάξεις την επόμενη φορά, ζύγισέ τα σε παρακαλώ και πες μας...
    πχ εγώ νομίζω έβαλα πολύ λιγότερο αλεύρι από αυτό που γράφεται αλλά δεν ξέρω και αν τα κολοκύθια ήταν μέτρια σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια.....
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

    80 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από kalamaraki, 6-7-10  
    α πολυ ωραια φαίνονται!! Με εσωσες πάντως, μου εφερε χτες ενας θειος μου 4 γιγάντια κολοκύθια απο το μποστάνι του και δεν ήξερα τι να τα κάνω!! Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω για τα πηρουνάκια!!
    #
    Σχόλιο από koukourikou, 6-7-10  
    Θα την φτιάξω σήμερα τη συνταγή σου μιας και τρελαινομαι για κολοκυθοκεφτέδες αλλά αποφεύγω τα τηγανητά :-)
    Μπορείς να μου πεις στο περιπου πόσο αλεύρι πρέπει να βάλω γιατί έιναι η πρώτη μου φορά?
    #
    Σχόλιο από litsa d, 6-7-10  
    ξεκινα με 1 1/2-2 φλυτζανια τσαγιου και μετα βλεπεις,να πλαθεται η ζυμη μαλακη
    #
    Σχόλιο από kalamaraki, 7-7-10  
    Μολις τους εβγαλα απο τον φουρνο, μοσχομυριζουν και ειναι πεντανόστιμοι! Την συνταγη την εκανα ακριβως , και οντως χρειάστηκε 1κ μιση προς δυο κουπες αλευράκι, εβαλα μυζήθρα αλλα την επόμενη φορά θα βάλω φέτα. Ηθελα να ειναι ποιο εντονη η γευση του τυριου. Παρολα αυτα αψογη η συνταγη σου!
    #
    Σχόλιο από litsa d, 7-7-10  
    σε ευχαριστω για τα πιρουνακια,χαιρομαι που πετυχαν,με την πειρα βγηκε η συνταγη,δεν ακολουθησα αλλη συνταγη...
    #
    Σχόλιο από litsa d, 8-7-10  
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ,ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ 3, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...
    #
    Σχόλιο από jenaki, 9-7-10  
    Πολύ καλή συνταγή, νόστιμη και εύκολη αφού γλυτώνεις το τηγάνι. Εμείς βάλαμε φέτα και ίσως να πήρε παραπάνω φαρινάπ γι'αυτό το λόγο. Τα υλικά μας έβγαλαν 22 μέτριους κολοκυθοκεφτέδες. Βάλαμε και δύο φωτό από το αποτέλεσμα.

    Ευχαριστούμε για τη συνταγή!
    #
    Σχόλιο από Wendy, 9-7-10  
    Πάρα πολύ καλοί. Έβαλα φέτα, μαιδανό, άνιθο και παρέλειψα το αλάτι. Πολύ πιο υγειινοί και χωρίς τη λαδίλα των τηγανιτών.
    #
    Σχόλιο από litsa d, 9-7-10  
    ευχαριστω για τα πιρουνακια!!!!τις πιο πολλες φορες και εγω φετα βαζω...αλλα και με ενταμ τριμμενο βγαινουν ωραιοι!!!
    #
    Σχόλιο από koukourikou, 10-7-10  
    Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά μου βγήκε πολύ νερουλή η ζύμη σε σημείο ποθ δεν μπορούσα να τα πλάσω και απλώθηκε σε όλο το ταψί :(
    Έβαλα 2 φλυτζάνια αλέυρι ... καμιά ιδέα?
    θέλω να τα πετύχω, φαίνονται ΤΕΛΕΙΑ στις φώτο!!
    #
    Σχόλιο από evisam, 10-7-10  
    Χάρηκα πολύ τη συνταγή, αφού οι κολοκυθοκεφτέδες είναι ψημένοι στο φούρνο, άρα πιο υγιεινοί. Δεν είχα δει τα σχόλια για την ποσότητα του αλευριού κι επειδή φοβήθηκα, όταν είδα το μείγμα να είναι μαλακό, πρόσθεσα περίπου 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά και, συνολικά, χρειάστηκαν περίπου 10 κ.σ. γεμάτες αλεύρι. Επίσης, όταν έπλασα τους κεφτέδες είχα αλευρωμένα χέρια. Για τυρί έβαλα Τυρί Αρσενικό Νάξου, για πιο ήπια γεύση, αλλά, νομίζω, ότι η φέτα θα ταίριαζε πολύ.
    #
    Σχόλιο από litsa d, 11-7-10  
    κουκουρικου το κολοκυθι θελει στιψιμο ,να φυγει τελειως το νερο τους και το τυρι παγωμενο,αλευρωνω τα χέρια ,εγω δεν το έκανα ,δεν χρειαστηκε
    #
    Σχόλιο από 103, 12-7-10  
    Πάρα πολύ νόστιμοι! Δεν έβαλα ρίγανη αλλά μαϊντανό, άνηθο και δυόσμο από μυρωδικά. Εβάλα περίπου μισό πακέτο up, φέτα αλλά ξέχασα το λάδι!!!! Προς το τέλος που τα έπλαθα το θυμήθηκα και πρόσθεσα, αλλά μετά το ψήσιμο και οι λαδωμένοι και οι αλάδωτοι ήταν φανταστικοί! Θα τους φτιάχνουμε συχνά γιατί είναι νόστιμοι, εύκολοι και διαιτητικοί. Α, εγώ κατά το πλάσιμο έβρεχα τα χέρια μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!!
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 12-7-10  
    Θα βάλω προκαταβολικά τα πηρουνάκαι ,μόνο και μόνο για την ιδέα του φούρνου .Μου αρέσεουν τρομερά αλλά τους απέφευγα λόγω του τηγανίσματος .
    Αυτό που με ξετρέλανε είναι ο τρόπος σερβιρίσματος με τις λουρίδες του καρότου .Πως το κάνετε βρε κορίτσια : Πείτε μου και μένααααααααα.
    #
    Σχόλιο από SUMMER, 12-7-10  
    Μολισ έτριψα τα κολοκυθάκια, και ετοιμάζομαι να κάνω την συνταγή... Μια ερώτηση μόνο : αν βάλλω φρέσκα κρεμμυδάκια, θα είναι ωραίο λέτε? Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από litsa d, 13-7-10  
    νομιζω ακομα πιο ευγεστα,πες μας την γνωμη σου...
    #
    Σχόλιο από litsa d, 13-7-10  
    πρασινοματα με τον καθαριστη πατατας αφου καθαρισα το καροτο απο την εξωτερικη φλουδα,εκοψα φλουδες και τις ακουμπησα πανω στο πιατο,κανω πολυσαλατα συνηθως και κοβω πολλα λαχανικα ετσι,κολοκυθι λεπτο,αγγουρι....και τα ριχνω ολα μαζι στη σαλατα
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 15-7-10  
    Axxxxxxx!!!!!¨Επρεπε να το σκεφτώ . Ευχαριστώ litsa . Πράγματι πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης .
    #
    Σχόλιο από milva, 7-8-10  
    Εγιναν πολύ ωραίοι αλλα νομίζω οτι ξέφυγα στην ποσότητα του κολοκυθιού και συνεπώς και στο αλεύρι.Τους έφτιαξα με φέτα και πρόσθεσα και φρέσκο κρεμμυδάκι,λίγο άνιθο και λίγο δυόσμο.Ολο αρώματα και χωρίς επιπλέον λιπαρά! Αν μπορείς διευκρίνισε το βάρος των κολοκυθιών!
    #
    Σχόλιο από litsa d, 7-8-10  
    σας ευχαριστω!!! 1 1/2 κιλο κολοκυθια(πριν τα στιψω)με 1 1/2 φλυτζανα αλευρι,αλλα στο στιψιμο να κραταει ελαχιστο νερο το κολοκυθι για να μην χαθει η γευση του και να ψηθουν αφρατα. φαινεται στη ζυμη αν θελει παραπανω ή λιγοτερο αλευρι
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    5 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από nadiaouzou, 7-7-10  
    mhpos 8a mporouses na mou peis peripou thn posotita ton koloki8ion se gr giati exo kai ego 5 terastia koloki8ia kai den mporo na upologiso se kammatia... an mporeis 8a htan polu kalo gia mena euxaristo
    #
    Σχόλιο από natasam, 28-7-10  
    τέλεια, καταπληκτικά!!!πεντανόστιμα, πολύ υγειινά, καταπληκτικά!!!έχω μόνο ένα προβλημα:θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μας πεις σε γραμμάρια τα κολοκύθια και το αλεύρι γιατί πολύ δυσκολεύτηκα να αποφασίσω. μου βγήκαν τέλειοι αλλά φοβάμαι μήπως ήταν η τύχη του πρωτάρη. όταν τα φτιάξεις την επόμενη φορά, ζύγισέ τα σε παρακαλώ και πες μας...
    πχ εγώ νομίζω έβαλα πολύ λιγότερο αλεύρι από αυτό που γράφεται αλλά δεν ξέρω και αν τα κολοκύθια ήταν μέτρια σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια.....
    #
    Σχόλιο από MiRaNdA!!!, 2-1-12  
    καλη χρονια αρχικα!θα μπορουσες να μου πεις αν μπορω να τους ψησω στη γκριλιερα η θα μου διαλυθουν????ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από Χαρούμπι, 12-12-13  
    πόσο αλεύρι θέλουν περίπου.? γιατί εγώ μάλλον έβαλα περισσότερο από ότι χρειαζόταν και μου βγήκαν κολοκυθοψωμάκια.! :P
    #
    Σχόλιο από Elenaaaki, 18-9-14  
    Ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που τα τηγανίσω (γιατί θα έχω κι άλλο φαγητό παράλληλα στον φούρνο), πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή; Πχ αντί να βάλω το αλεύρι μέσα στη ζύμη να αλευρώσω απλά εξωτερικά; Περιμένω την άμεση απάντηση σας γιατί το τραπέζι θα είναι απόψε!

    5 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από AMALIASY, 10-8-10  
    Καταπληκτικοί. Έκανα βεβαια τις αλλαγούλες μου χαχα. Δεν έβαλα ρίγανη. Από μυρωδικά έβαλα μαιντανό,άνιθο,δυόσμο και φρέσκο κρεμμυδάκι. Και εννοείται μπόλικη φετούλα.
    #
    Σχόλιο από betelgeuse, 4-7-12  
    Ωραια η συνταγη σου αλλα εγω εκανα παραλλαγη.

    Λοιπον μια κουπα φρυγανια και μιση φαριν απ.Αντι για ριγανη εβαλα δυοσμο και μαιντανο και στο τελος τα λαδωσα ελαφρα απο πανω και πασπαλισα παλι με φρυγανια.

    Αντι για γκριλ τα εψησα στους 200 στον αερα για περιπου μιση ωρα.Ετσι δεν χρειαζονται και γυρισμα.
    Επισης τα συνοδευσα με σαλτσα γιαουρτιου
    και εγιναν απαιχτα τα κεφτεδακια.
    Οσα εμειναν τα εκανα σαντουιτσακια με κεφαλοτυρι τριμενο και φετες ντοματας
    #
    Σχόλιο από fiogaki, 20-8-13  
    Είναι πολύ ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το εσωτερικό των κολοκυθιών όταν κάνουμε γεμιστά κολοκυθάκια, όπως έκανα κι εγώ σήμερα. Μόνο που τους αρωματίζω οπωσδήποτε με δυόσμο και άνιθο, εκτός από ρίγανη. Δεν σκοτίστηκα και πολύ με το αλεύρι, έβαλα όσο για να γίνει ένας σφιχτός χυλός και έβαζα στη λαδόκολλα με το κουτάλι. Σε συνδυασμό με στραγγιστο γιαούρτι με δυόσμο είναι ο τέλειος μεζές!!!
    #
    Σχόλιο από Jelly, 5-6-14  
    Ψάχνοντας για συνταγή, στάθηκα τυχερή γιατί βρήκα την δική σου!
    Καταπληκτικοί οι κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο, αν και δεν το περίμενα.
    Εκανα κάποιες αλλαγές, όπως διάβασα στα σχόλια, συν που σώταρα το κρεμμύδι στο λάδι. Επίσης έβαλα αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψήσιμο στους 180 βαθμούς (δεν χρειάστηκε να τους γυρίσω μιας και ροδοκοκκίνησαν πάνω-κάτω).
    Πέντε πηρουνάκια από μένα και ευχαριστώ πολύ :-)
    #
    Σχόλιο από Vinny, 24-10-14  
    Έβαλα κι εγώ λίγη γαλέτα στη γέμιση και χρησιμοποίσα τυρί φέτα. Επίσης, τους πέρασα και από γαλέτα πριν τους βάλω στο φούρνο για να είναι πιο τραγανοί.

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Το σωστό ψήσιμο στη σχάρα
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε barbeque. ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    λαχανικα
    Ένα βιβλίο 14 αγαπημένων συνταγών, του/της Aggeliki Otinanai
    tasted
    Ένα βιβλίο 79 αγαπημένων συνταγών, του/της 103
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της ofisofi
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της ppopie
    Κιμάδες/κεφτέδες κλπ
    Ένα βιβλίο 6 αγαπημένων συνταγών, του/της kalamaraki