christmast
christmast @christ_mast91

Μια γευστική και οικονομική πίτα για τους φοιτητές και όχι μόνο!

Λίγα μυστικά ακόμα

σημ.1Υπολογίζουμε το αλεύρι με το μάτι, γι' αυτό προσθέτουμε στην αρχή το 1 φλιτζάνι και ανακατεύουμε. Αν δούμε ότι το μίγμα μας είναι ακόμη νερουλό, τότε προσθέτουμε λίγο ακόμα μέχρι να σφίξει ελάχιστα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
1 πυρέξ 20χ30
  1. 2 κολοκυθάκια τριμμένα
  2. 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  3. 1/2 φλιτζ. λάδι
  4. 200 γρ. φέτα τριμμένη (+ 100 γρ. για πασπάλισμα)
  5. 1 φλιτζ. αλεύρι (*σημ.1)
  6. ρίγανη
  7. πιπέρι
  8. αλάτι
  9. πάπρικα
  10. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια λεκάνη βάζουμε τα κολοκυθάκια, το γιαούρτι, το λάδι, τη ρίγανη, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αυγά...

  3. 3

    Τα προσθέτουμε στη λεκάνη και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Προσθέτουμε τη φέτα...

  5. 5

    Και το αλεύρι...

  6. 6

    Και ανακατεύουμε μέχρι το μίγμα να γίνει ΛΙΓΟ σφιχτό.

  7. 7

    Αλείφουμε με μαργαρίνη ένα πυρέξ.

  8. 8

    Στρώνουμε ομοιόμορφα το μίγμα.

  9. 9

    Ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με φέτα.

  10. 10

    Τέλος, προσθέτουμε πάπρικα, ραντίζουμε με λάδι και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 45'.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Από

christmast
christmast @christ_mast91
στις
Aγαπώ τη μαγειρική και μ'αρέσει να πειραματίζομαι με νέες γεύσεις και ιδέες. "Παντρεύω" την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ξένη και συχνά αυτοσχεδιάζω. Ένοχη απόλαυση η σοκολάτα με ιδιαίτερη αδυναμία στην πραλίνα φουντουκιού.
Δες περισσότερα