Κολοκυθόπιττα χωρίς φύλλο της κ.Στέλλας
Η εύκολη κολοκυθόπιτα της κ.Στέλλας χωρίς φύλλο.Σερβίρεται και σε μπουφέ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν τη βαλουμε στο ταψί βαζουμε απο κάτω λαδόκολλα.Εγώ την βαζω σε πάιρεξ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο μίξερ το ελαιόλαδο μαζί με τα αυγά και τα κτυπάμε. Επειτα προσθέτουμε το γιαούρτι το αλεύρι και το μπέικιν.
-
2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα και ανακατέβουμε με την κουτάλα. Το καρότο το τρίβουμε τελευταίο και το προσθέτουμε. Απλως το κολοκυθάκι το τρίβουμε και το στραγγίζουμε για να μην εχει πολλά υγρά. Το κρεμμυδακι το φρέσκο το κοβουμε όλο και τα πράσινα φύλλα.Αν δεν έχουμε βαζουμε ξηρό. Η πιπεριά πρέπει να είναι και εκείνη ψηλοκομμένη ότι χρώμα έχουμε. Αν θέλουμε προσθέτουμε και πιπέρι.
-
3
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου αναλόγως του φούρνου.
Σχόλια (2)