Κολοκυθόσουπα Αυστριακή

Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika

Την δοκιμάσαμε πριν χρόνια στην Αυστρία, και με δοκιμές καταφέραμε και την κάναμε και στο σπίτι μας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μυστικά δεν έχει, μπορείτε να το σερβίρετε με μπέικον ή κρουτόν.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
4-5 άτομα
  1. 1 μικρή κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη
  2. 2 μικρές πατάτες
  3. 2 καρότα
  4. ελαιόλαδο
  5. 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  6. αλάτι χοντρό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα λαχανικά μας και νερό για να καλυφθούν καλά. Τα βράζουμε.

  2. 2

    Όταν είναι πια έτοιμα, τα λιώνουμε με το ραβδομπλέντερ. Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο και το ξύδι και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά ακόμα. Ανάλογα με το πόσο πηχτή θέλουμε την σούπα, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο νερό, ή να δυναμώσουμε το μάτι για να εξατμιστεί το περισσευούμενο νερό.

  3. 3

    Όταν είναι έτοιμη η σούπα, τελειώνουμε με 2-3 κσ. γάλα ή κρέμα γάλακτος, αν δεν φοβάστε τα λιπαρά!

  4. 4

    Σερβίρουμε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο!

Αντιδράσεις

Σχόλια

axman
axman @cook_8519721
ΚΑΛΉ ΑΛΛΆ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉ . ΈΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΈΝΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΌΡΔΟ ΤΑ ΤΣΙΓΆΡΙΣΑ ΜΕ ΛΑΔΆΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΑ ΈΒΡΑΣΑ ΌΛΑ ΜΑΖΊ .

Από

Ναυσικά
στις
Ξεκίνησα από τις Συνταγές της Παρέας το 2006 και έχω υπάρξει για πολλά χρόνια μέλος της διαχειριστικής ομάδας της Cookpad. Έμαθα να μαγειρεύω πρώτα για μένα και μετά για όσους αγαπώ, να ταξιδεύω στο χώρο και τον χρόνο μέσα από γεύσεις και κάθε μέρα να προσπαθώ να φέρω ένα αξιόλογο πιάτο στο τραπέζι μου. Η μαγειρική είναι χαρά και δημιουργία (εντάξει, όχι πάντα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!) και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οπότε δεν μπορεί παρά να έχει μια πολύ σημαντική θέση στην δική μου ζωή και καθημερινότητα!
Δες περισσότερα