κύρια φωτογραφία συνταγής Κονφί πορτοκάλι
asproyla
asproyla @cook_8450142
Χανιά

Μπαίνει στα κέικ στις τούρτες και όπου αλλού αρέσει στον καθένα. Ταιριάζει τέλεια με ότι περιέχει σοκολάτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να ρίξετε λίγους κόκους ξυνό για συντηριτικό.(2-4)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πορτοκάλια
  2. 300 γραμ. νερό
  3. 150 γραμ. ζάχαρη
  4. 1 ποτηράκι του κρασιού γλυκόζη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα πορτοκάλια στα τέσσερα και βγάζουμε την ψύχα.

  2. 2

    Κόβουμε τις φλούδες σε πάρα πολύ λεπτές φέτες, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τις ξεβράζουμε για να ξεπικρίσουν. Τέλος τις σουρώνουμε.

  3. 3

    Μετά τις βάζουμε στην κατσαρόλα με την ζάχαρη τη γλυκόζη και το νερό και το βράζουμε στους 2-3 βαθμούς με ανώτερο το 9 για 2 ώρες.

  4. 4

    Αφού περάσουν 12 ώρες τουλάχιστον το βάζουμε σε βάζο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

malegou
malegou @cook_8450271
Έχω δοκιμάσει σε άλλες συνταγές κονφί πορτοκάλι και είναι σούπερ! Η ερώτηση μου είναι πόση ώρα και πόσες φορές βράζεις τις φλούδες στο κάθε στάδιο?

Από

asproyla
asproyla @cook_8450142
στις
Χανιά