κύρια φωτογραφία συνταγής Κοπανάκια με γλυκόξινη σάλτσα αλά κινέζικο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

80 Minutes
  1. 5 κ.σ. μέλι
  2. 3 κ.σ. ξύδι
  3. 2 κ.σ. κέτσαπ
  4. 2 σκελίδες σκόρδο
  5. 1 κ.γ. τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
  6. 1 φλιτζάνι γαλλικού καφέ πορτοκαλάδα
  7. 1 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι
  8. 10 κ.σ. soya sauce

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθούν ίσα να λιώσει η ζάχαρη και το μέλι. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι να βράσουν.

  2. 2

    Σε αυτό το μείγμα ρίχνουμε τα κοπανάκια και τα αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο όλο το βράδυ.

  3. 3

    Τα βάζουμε σε ταψάκι να χωράνε ίσα ίσα και ψήνουμε στους 200 για μια μίση ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.

  4. 4

    Κατά την διάρκεια ψησίματος τα γυρνάμε 2-3 φορές.

  5. 5

    Είναι έτοιμα όταν η σαλτσούλα χάσει σχεδόν όλα τα υγρά της και γίνει κολλώδης.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

marfour
marfour @marfour1974
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. EΙΧΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ!

Από

meredaki
meredaki @cook_8467881
στις