Κορμός με μανιτάρια και μπέικον
Μία εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο κορμό με μανιτάρια, μπέικον και τυρί! Σερβίρεται ως συνοδευτικό μαζί με άλλες γευστικές ποικιλίες αλλά και ως κύριο πιάτο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
-
2
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήσνουμε να σιγοψηθούν για 5΄.
-
3
Μετά βάζουμε το μπέικον ψιλοκομμένο μαζί με το αλατοπίπερο και το ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήνουμε λίγο να ψηθούν.
-
4
Σβήνουμε την κουζίνα και ρίχνουμε τη φέτα κομματιασμένη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
-
5
Λαδώνουμε το ταψί του φούρνου και στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας στο μισό ταψί και βάζουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σφολιάτα πιέζοντας τα άκρα να ενωθούν καλά. Κάνουμε το ίδιο και για το άλλο κομμάτι σφολιάτας.
-
6
Αλείφουμε τη επιφάνεια με ένα χτυπημένο αυγό.
-
7
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τους κορμούς για να φανεί η γέμιση από μέσα.
-
8
Ψήνουμε για 20΄- 25΄ στους 200 οC.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)