Κορμός με χαλβά
Κορμός με σοκολάτα, μακεδονικό χαλβά και ξηρούς καρπούς
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι ξηροί καρποί και το σουσάμι μπαίνουν κατά προτίμηση.Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χαλβά σε διάφορες γεύσεις. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί
-
2
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και την κανέλα στη σοκολάτα
-
3
Κόβουμε το χαλβά σε κυβάκια και μαζί με τους ξηρούς καρπούς, τα προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας
-
4
Ανακατεύουμε αργά για να μη λιώσει ο χαλβάς
-
5
Απλώνουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και σχηματίζουμε τον κορμό
-
6
Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες εώς ότου σταθεροποιηθεί
-
7
Τυλίγουμε τον κορμό με σουσάμι
Σχόλια (25)
μόνο έτσι τρώμε πια τον χαλβά..
Συγχαρητήρια