Κορμός Σοκολάτας με Μπισκότα (Μωσαικό)
Υλικά
-
350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
-
250 γρ. βούτυρο
-
1 κούπα ζάχαρη άχνη
-
60 γρ. κονιάκ
-
50 γρ. κακάο
-
2 αβγά
-
τρούφα σοκολάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Tεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα.
-
2
Λιώνουμε το βούτυρο.
-
3
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη,
-
4
Τα αβγά και το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς.
-
5
Όταν το μίγμα γίνει λείο,
-
6
Προσθέτουμε τα τεμαχισμένα μπισκότα που έχουμε ραντίσει με το κονιάκ και τα ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μίγμα.
-
7
Αδειάζουμε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα όπου έχουμε στρώσει μία μεμβράνη προκειμένου να ξεφορμάρουμε ευκολότερα το γλυκό.
-
8
Γαρνίρουμε την επιφάνειά και περιφερειακά με τρούφα σοκολάτας.
Σχόλια (7)