κύρια φωτογραφία συνταγής Κορμός Σοκολάτας με παγωτό
Alexander20
Alexander20 @cook_8457982
,Ellada

Κορμός με μια παγωμένη έκπληξη στο εσωτερικό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι δικής μου επινόησης, ελπίζω να σας αρέσει καλή επιτυχία.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 300 γρ. βιτάμ
  2. 50 γρ. κονιάκ
  3. 250 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
  4. 100 γρ. φουντούκια ή καρύδια
  5. 50 γρ. κακάο
  6. παγωτό της αρεσκίας μας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε το βούτυρο και το κατεβάζουμε απο την φωτιά.

  2. 2

    Μετά προσθέτουμε την άχνη το κονιά και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα χοντροκομμένα μπισκότα και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Απλώστε το μίγμα σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε σε αυτο σε πάχος 1 εκ.

  5. 5

    Αφού το ανοίξουμε βάζουμε στο κέντρο ένα μπουκάλι και τυλίγουμε το μίγμα γύρο του και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα.

  6. 6

    Αφαιρούμε το μπουκάλι και γεμίζουμε το κενό με το παγωτό της αρεσκίας μας.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

mele
mele @cook_8455357
Φοβερή και πρακτικότατη ιδέα!!! Μπράβο!

Από

Alexander20
Alexander20 @cook_8457982
στις
,Ellada