κύρια φωτογραφία συνταγής Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)
skouikaki
skouikaki @cook_8453513
,Ελλαδα

Το λατρευουν μικροι και μεγαλοι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν εχετε λικερ μπορειτε να χρησιμοποιησετε αλλο ποτο.εγω εχω δοκιμασει και τσικουδια

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 Minutes
  1. 750 gr μπισκοτα πτι μπερ
  2. 1 τσαγιου αχνη
  3. 2 κουτ σ. κακαο
  4. 125 γρ μαργαρίνη
  5. 1 φλυτζ καφε λικερ
  6. 2 φλυτζ τσ. γαλα
  7. 2 κροκους αβγων

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.

  2. 2

    Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.

  3. 3

    Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.

  4. 4

    Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.

  5. 5

    Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι ετοιμο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (87)

mariposa
mariposa @cook_8450436
Πολύ γευστικό! Ελλιπής όμως η περιγραφή!

Από

skouikaki
skouikaki @cook_8453513
στις
,Ελλαδα