Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)
Το λατρευουν μικροι και μεγαλοι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν εχετε λικερ μπορειτε να χρησιμοποιησετε αλλο ποτο.εγω εχω δοκιμασει και τσικουδια
Υλικά
-
750 gr μπισκοτα πτι μπερ
-
1 τσαγιου αχνη
-
2 κουτ σ. κακαο
-
125 γρ μαργαρίνη
-
1 φλυτζ καφε λικερ
-
2 φλυτζ τσ. γαλα
-
2 κροκους αβγων
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιωνουμε τη μαργαρίνη και προσθετουμε τη ζαχαρη.
-
2
Ριχνουμε το γαλα, το λικερ, τα αβγα και το κακαο μεχρι να γινει μιγμα.
-
3
Σπαμε τα μπισκοτα ακανονιστα και τα ριχνουμε μεσα.
-
4
Ανακατευουμε καλα και πανω σε μια λαδοκολα το πλαθουμε σαν κορμο.
-
5
Το βαζουμε στο ψυγειο να δεσει και ειναι ετοιμο.
Σχόλια (87)