ninapr
ninapr @ninapr1234

Ένα νόστιμο "κόσμημα" στο γιορτινό σας τραπέζι! Το πιο συνηθισμένο σχόλιο για αυτό το πιάτο είναι"αυτό είναι για ντεκόρ ή μπορούμε να το φάμε;"

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-8 άτομα
  1. 1 ολόκληρο κομμάτι από 16 περίπου παϊδάκια
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. μεγάλη βελόνα
  5. σπάγγος ψησίματος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα παϊδάκια στη βάση τους ώστε να δώσουμε ελαστικότητα στο κομμάτι

  2. 2

    Έπειτα τα κόβουμε από την πάνω πλευρά ως τη μέση

  3. 3

    Τα ξεκοκκαλίζουμε ώστε να μείνουν γυμνά τα κοκκαλάκια στο πάνω μέρος

  4. 4

    Τυλίγουμε κυκλικά το κομμάτι και ενώνουμε τις δύο άκρες του ράβοντας σφιχτά

  5. 5

    Καλύπτουμε τα γυμνά κοκκαλάκια με αλουμινόχαρτο για να μην καούν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (200) για 30΄- 45΄ανάλογα με το μέγεθος του κομματιού

  6. 6

    Μόλις ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφού κρυώσει για 15΄το γεμίζουμε με το "χρυσό ρύζι"

Σχόλια (14)

evdoba
evdoba @evdoba
Όλα τα πηρουνάκια για την παρουσίαση και τα βήματα. Είχα δει παιδί μια τέτοια παρουσίαση συνταγής γαι χοιρ. μπριζολάκι ή παϊδάκια σε ένα γερμανικό περιοδικό και την λάτρεψα!

Από

ninapr
ninapr @ninapr1234
στις