Κοτοκεφτέδες με λιαστή ντομάτα
Νόστιμα και εύκολα κεφτεδάκια κοτόπουλου με το λαχταριστό άρωμα και την δυνατή γεύση της λιαστής ντομάτας. Προέρχεται από ένα βιβλίο με οδηγίες του τέλειου tea party της lipton και του Βιταμ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε να μετριάσουμε την μυρωδιά του κρεμμυδιού το ιδρώνουμε στο τηγάνι. Δεν το τσιγαρίζουμε αλλά σε χαμηλή φωτιά με λίγο λάδι το μαραίνουμε σιγά σιγά.Προσέχουμε στο αλάτισμα γιατί η φέτα είναι ένα αρκετά αλμυρό τυρί. Αν έχουμε αγοράσει αποξηραμένες λιαστές ντομάτες καλό είναι να τις μουλιάσουμε σε νερό για μισή ώρα για να αναδειχθεί καλύτερα το άρωμά τους. Αν έχουμε αγοράσει λιαστές ντομάτες σε βαζάκι με λάδι τις στραγγίζουμε γιατί το μείγμα έχει ήδη το βούτυρο και θα τηγανιστεί.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Όπως τα γνωστά κεφτεδάκια, αφού ψιλοκόψουμε τις λιαστές ντομάτες και το κρεμμύδι,
-
2
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ,
-
3
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια
-
4
Και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν!
Σχόλια