Κοτολέτες κρασάτες
Χοιρινό κρεατάκι μαριναρισμένο και αρωματισμένο..
Λίγα μυστικά ακόμα
Οποιοδήποτε κομμάτι του χοιρινού μπορεί να χρησιμοποιθεί εδώ.Τα μπαχαρικά προσαρμόζονται στον ουρανίσκο του καθε ενός!!Σερβίρεται με ρυζάκι ή και με πατατούλες στο φούρνο. Καλή μας όρεξη. Ευχαριστούμε την dcroula για τις φωτογραφίες βήμα-βήμα.
Υλικά
-
1 κιλό κοτολέτες χοιρινές
-
3 ποτήρια κρασί κόκκινο
-
πιπέρι
-
αλάτι
-
θυμάρι
-
ρίγανη
-
πιπέρι κόκκινο σε σκόνη
-
2-3 φύλλα δάφνη
-
2-3 κρεμμύδια ξερά
-
2 ντομάτες
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα κρεμμύδια και τις ντομάτες και αφήνουμέ για 12 ώρες και πάνω.
-
2
Ακολούθως βγάζουμε απο το ψυγείο και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
-
3
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε κομμένα μισά στο σινάκι και προσθέτουμε τις κοτολέτες με όλη την μαρινάρα τους.
-
4
Ψιλοκόβουμε την ντοματούλα και βάζουμε και αυτή στο σινάκι απο πάνω.
-
5
Βάζουμε στο φούρνου σε δυνατό και προθερμασμένο για 2 ώρες περίπου.
Σχόλια (2)