κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτολέτες κρασάτες
stephisp
stephisp @cook_8467859
ΛΕΥΚΩΣΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ

Χοιρινό κρεατάκι μαριναρισμένο και αρωματισμένο..

Λίγα μυστικά ακόμα

Οποιοδήποτε κομμάτι του χοιρινού μπορεί να χρησιμοποιθεί εδώ.Τα μπαχαρικά προσαρμόζονται στον ουρανίσκο του καθε ενός!!Σερβίρεται με ρυζάκι ή και με πατατούλες στο φούρνο. Καλή μας όρεξη. Ευχαριστούμε την dcroula για τις φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό κοτολέτες χοιρινές
  2. 3 ποτήρια κρασί κόκκινο
  3. πιπέρι
  4. αλάτι
  5. θυμάρι
  6. ρίγανη
  7. πιπέρι κόκκινο σε σκόνη
  8. 2-3 φύλλα δάφνη
  9. 2-3 κρεμμύδια ξερά
  10. 2 ντομάτες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα κρεμμύδια και τις ντομάτες και αφήνουμέ για 12 ώρες και πάνω.

  2. 2

    Ακολούθως βγάζουμε απο το ψυγείο και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

  3. 3

    Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε κομμένα μισά στο σινάκι και προσθέτουμε τις κοτολέτες με όλη την μαρινάρα τους.

  4. 4

    Ψιλοκόβουμε την ντοματούλα και βάζουμε και αυτή στο σινάκι απο πάνω.

  5. 5

    Βάζουμε στο φούρνου σε δυνατό και προθερμασμένο για 2 ώρες περίπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

dcroula
dcroula @Roula1505
Το κρεμμύδι μέλωσε, η ντομάτα κράτησε ζουμερές τις κοτολέτες και το κρασί έδωσε φοβερό άρωμα και γεύση στο φαγητό.\nΜου πήρε περίπου 1 ώρα ψήσιμο στο φούρνο, τις 2 ώρες τις βρίσκω υπερβολικές γιατί θα στεγνώσουν οι κοτολέτες.

Από

stephisp
stephisp @cook_8467859
στις
ΛΕΥΚΩΣΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα