Κοτομπουκιές πανέ στο φούρνο

Bαθμολογία: 4.8645
       
 
155 ψήφοι
delicious, 09.06.09

Περιγραφή

Εύκολες, νόστιμες, μαλακές και υγιεινές κοτομπουκιές!

Κοτομπουκιές πανέ στο φούρνο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 700 γρ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο
  • 70 γρ. γαλέτα
  • 70 γρ. παρμεζάνα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • το χυμό ενός λεμονιού
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Στα γρήγορα
Μέθοδος: Φούρνου
Περιέχει: Τυριά , Μουστάρδα
Κόστος:
(8 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(8 ψήφοι)
Προετοιμασία: 19' (7 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 21' (7 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, το λεμόνι, την μουστάρδα, το αλάτι και τέλος το πιπέρι και χτυπάμε (εγώ το κάνω με το μηχανηματάκι για τον φραπέ) να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την γαλέτα με την παρμεζάνα.
  4. Βουτάμε τις μπουκίτσες στο λαδολέμονο και μετά στο μείγμα γαλέτας-παρμεζάνας.
  5. Βάζουμε στο ταψί μας λαδόκολλα και τοποθετούμε τις κοτομπουκιές την μία δίπλα στην άλλη χωρίς να ακουμπάνε.
  6. Βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο θερμό αέρα στην 2η θέση από κάτω και ψήνω για 20 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή δεν είναι δική μου. Μου την έδωσε μία φίλη, την δοκίμασα, την βρήκα εξαιρετική και την μοιράζομαι μαζί σας! Για να "πιάσει" καλύτερα η κρούστα βάζουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο και ψήνουμε μετά! Στα 20΄ ελέγχουμε αν είναι έτοιμα (ίσως κάποιοι φούρνοι χρειάζονται λίγο παραπάνω), προσοχή να μην καούν!

Σχετικές συνταγές

    195 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από giotakicv, 15-6-09  
    Όσο αφορά τη γεύση, είναι πολύ καλή, αλλά μου βγήκαν λίγο ξερά.Θα τα προτιμούσα πιο ζουμερά..
    #
    Σχόλιο από delicious, 21-6-09  
    Δεν θα βαθμολογήσω (αν και την συνταγή αυτή την φτιάχνω συνέχεια...έχω δηλαδή άποψη), επειδή έχουμε πει να μην βαθμολογούμε τις δικές μας συνταγές!
    Σήμερα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται στην συνταγή έφτιαξα χοιρινό σνίτσελ μπουκιές.
    Έγινε α π ί θ α ν ο!!!!!!!!!!!!!
    Super μαλακό, ζουμερό και με απίστευτη γεύση!
    Σε 15΄ ήταν έτοιμο!
    #
    Σχόλιο από Marvas, 8-7-09  
    Τις έφτιαξα και ήταν πολύ καλές!! Και μαλακές και ζουμερές.
    Πρέπει να πω, όμως, ότι τις άφησα στο ψυγείο παραπάνω από δύο ώρες (γύρω στις 4 νομίζω).
    Θα δοκιμάσω και με το σνίτσελ που λέτε. Είναι και πολύ ωραίες για τραπέζι-μπουφέ!!
    Συγχαρητήρια!!
    #
    Σχόλιο από xrysa13, 14-7-09  
    ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ 5 ΠΗΡΟΥΝΑΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ
    #
    Σχόλιο από xrou, 29-7-09  
    την δοκιμασα τη συνταγη! πολυ πολυ νοστιμες οι μπουκιες!! για γαλέτα χρησιμοποίησα τριμμενο κρητικο παξιμαδι "μανα" που προσωπικα πιστευω οτι του προσθεσε αλλα 2 πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από dessy, 12-8-09  
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 13-9-09  
    Ζουμερές και πεντανόστιμες.
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 25-9-09  
    Είμαι στο τσακ να ξαναψηφίσω. Φοβερή συνταγή.
    #
    Σχόλιο από delicious, 25-9-09  
    Κορίτσια χαίρομαι που σας άρεσαν τόσο!!!
    Εγώ από τότε που τις...ανακάλυψα δεν έχω ξανατηγανίσει.
    Angolina, δοκίμασε και με χοιρινό σνίτσελ (αν τρως), είναι super!
    #
    Σχόλιο από elenaioan, 14-10-09  
    Θα μπορούσα να βάλω φρυγανιά αντί για γαλέτα?Αυγό δεν χρειάζεται η φρυγανιά ή έστω η γαλέτα?
    #
    Σχόλιο από delicious, 14-10-09  
    elenaioan,
    η γαλέτα είναι φρυγανιά τριμμένη! Μπορείς να την αγοράσεις έτοιμη, ή να την φτιάξεις μόνη σου, βάζοντας στο multi φρυγανιές και αλέθοντάς τες. Εγώ πολλές φορές βάζω παξιμάδι και φτιάχνω την γαλέτα. Δεν χρειάζεται αυγό, γιατί ο τρόπος παναρίσματος είναι διαφορετικός. Σε ένα πιάτο θα ανακατέψεις την γαλέτα με το τυρί και σε άλλο το ελαιόλαδο με το λεμόνι και την μουστάρδα.
    Βουτάς τις μπουκιές στο λαδολέμονο και όπως είναι κατευθείαν στην γαλέτα-τυρί!
    Ακολουθείς τις οδηγίες ψησίματος και.....αυτό είναι!!!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 14-10-09  
    Μπορουμε να βαλουμε και αλλο τυρι; π.χ gouda,edam
    #
    Σχόλιο από delicious, 14-10-09  
    Τελευταία φορά που δεν είχα παρμεζάνα, έβαλα γραβιέρα κρητική και βγήκε ωραίο.
    Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, ναι ή όχι για τα τυριά που με ρωτάς. Είναι κάπως γλυκά τυριά έτσι δεν είναι? Σίγουρα θα αλλάξει την γεύση. Δεν ξέρω...
    #
    Σχόλιο από elenaioan, 15-10-09  
    ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από lenale, 24-10-09  
    Υπέροχη συνταγή. Γίνανε ζουμερά και πεντανόστιμα. Σ' ευχαριστώ πολύ delicious!!!
    #
    Σχόλιο από lechaton, 28-10-09  
    Μπραβο πολυ καλή συνταγη! Την εκανα για το παρτυ του γιου μου και αρεσε πολυυυυ.Βγήκαν ζουμερά γευστικα. Τα συνόδευσα με ντιπ για κοτομποκιές που έφτιαξα και εβαλα στο κέντρο της πιατέλα για βουτίτσες... μιαμμμμ
    #
    Σχόλιο από Chloe Τ., 7-11-09  
    Είναι μμμμμμ, delicious... :))
    5 πηρουνάκια με πολλή αγάπη. Έβαλα και εγώ παξιμάδι "μάνα", συνολικά όμως 180 γρ. παξιμάδι και 180 γρ. κεφαλοτύρι, ίσως χρειάστηκε παραπάνω γιατί τα έκοψα πολύ μικρές μπουκιές.
    #
    Σχόλιο από greg97, 8-11-09  
    Καταπληκτική και πανέυκολη. Την κάναμε για τα γενέθλεια της κορούλας μας σε μπουφέ, και εξαφανίστηκε! Πολύ νόστιμες και ζουμερές, ακόμη και κρύες!
    #
    Σχόλιο από delicious, 8-11-09  
    Κορίτσια (και αγόρια), χαίρομαι πολύ που σας αρέσει η συνταγή!!!
    Εγώ τις πανάρω από το βράδυ και το πρωί τις ψήνω 20΄ ακριβώς στο φούρνο και τις παίρνει η κόρη μου σχολείο για μεσημεριανό! (για μαμάδες που τα παιδιά τους τρώνε σχολείο είναι ιδανικές, γιατί είναι φαγητό που γίνεται την ίδια μέρα και πολύ γρήγορα)!
    #
    Σχόλιο από geomagniko3, 19-11-09  
    Πεντανόστιμες και πολύ εύκολες, στο φτιάξιμο, μπουκίτσες. Τις έφτιαξα στα γενέθλια των παιδιών μου και όλοι ξετρελάθηκαν. Μπράβο!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

    171 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από giotakicv, 15-6-09  
    Όσο αφορά τη γεύση, είναι πολύ καλή, αλλά μου βγήκαν λίγο ξερά.Θα τα προτιμούσα πιο ζουμερά..
    #
    Σχόλιο από delicious, 21-6-09  
    Δεν θα βαθμολογήσω (αν και την συνταγή αυτή την φτιάχνω συνέχεια...έχω δηλαδή άποψη), επειδή έχουμε πει να μην βαθμολογούμε τις δικές μας συνταγές!
    Σήμερα με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται στην συνταγή έφτιαξα χοιρινό σνίτσελ μπουκιές.
    Έγινε α π ί θ α ν ο!!!!!!!!!!!!!
    Super μαλακό, ζουμερό και με απίστευτη γεύση!
    Σε 15΄ ήταν έτοιμο!
    #
    Σχόλιο από Marvas, 8-7-09  
    Τις έφτιαξα και ήταν πολύ καλές!! Και μαλακές και ζουμερές.
    Πρέπει να πω, όμως, ότι τις άφησα στο ψυγείο παραπάνω από δύο ώρες (γύρω στις 4 νομίζω).
    Θα δοκιμάσω και με το σνίτσελ που λέτε. Είναι και πολύ ωραίες για τραπέζι-μπουφέ!!
    Συγχαρητήρια!!
    #
    Σχόλιο από xrysa13, 14-7-09  
    ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ 5 ΠΗΡΟΥΝΑΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ
    #
    Σχόλιο από xrou, 29-7-09  
    την δοκιμασα τη συνταγη! πολυ πολυ νοστιμες οι μπουκιες!! για γαλέτα χρησιμοποίησα τριμμενο κρητικο παξιμαδι "μανα" που προσωπικα πιστευω οτι του προσθεσε αλλα 2 πιρουνακια!
    #
    Σχόλιο από dessy, 12-8-09  
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 13-9-09  
    Ζουμερές και πεντανόστιμες.
    #
    Σχόλιο από ANGOLINA, 25-9-09  
    Είμαι στο τσακ να ξαναψηφίσω. Φοβερή συνταγή.
    #
    Σχόλιο από delicious, 25-9-09  
    Κορίτσια χαίρομαι που σας άρεσαν τόσο!!!
    Εγώ από τότε που τις...ανακάλυψα δεν έχω ξανατηγανίσει.
    Angolina, δοκίμασε και με χοιρινό σνίτσελ (αν τρως), είναι super!
    #
    Σχόλιο από elenaioan, 14-10-09  
    Θα μπορούσα να βάλω φρυγανιά αντί για γαλέτα?Αυγό δεν χρειάζεται η φρυγανιά ή έστω η γαλέτα?
    #
    Σχόλιο από delicious, 14-10-09  
    elenaioan,
    η γαλέτα είναι φρυγανιά τριμμένη! Μπορείς να την αγοράσεις έτοιμη, ή να την φτιάξεις μόνη σου, βάζοντας στο multi φρυγανιές και αλέθοντάς τες. Εγώ πολλές φορές βάζω παξιμάδι και φτιάχνω την γαλέτα. Δεν χρειάζεται αυγό, γιατί ο τρόπος παναρίσματος είναι διαφορετικός. Σε ένα πιάτο θα ανακατέψεις την γαλέτα με το τυρί και σε άλλο το ελαιόλαδο με το λεμόνι και την μουστάρδα.
    Βουτάς τις μπουκιές στο λαδολέμονο και όπως είναι κατευθείαν στην γαλέτα-τυρί!
    Ακολουθείς τις οδηγίες ψησίματος και.....αυτό είναι!!!
    #
    Σχόλιο από glykoula, 14-10-09  
    Μπορουμε να βαλουμε και αλλο τυρι; π.χ gouda,edam
    #
    Σχόλιο από delicious, 14-10-09  
    Τελευταία φορά που δεν είχα παρμεζάνα, έβαλα γραβιέρα κρητική και βγήκε ωραίο.
    Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, ναι ή όχι για τα τυριά που με ρωτάς. Είναι κάπως γλυκά τυριά έτσι δεν είναι? Σίγουρα θα αλλάξει την γεύση. Δεν ξέρω...
    #
    Σχόλιο από elenaioan, 15-10-09  
    ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από lenale, 24-10-09  
    Υπέροχη συνταγή. Γίνανε ζουμερά και πεντανόστιμα. Σ' ευχαριστώ πολύ delicious!!!
    #
    Σχόλιο από lechaton, 28-10-09  
    Μπραβο πολυ καλή συνταγη! Την εκανα για το παρτυ του γιου μου και αρεσε πολυυυυ.Βγήκαν ζουμερά γευστικα. Τα συνόδευσα με ντιπ για κοτομποκιές που έφτιαξα και εβαλα στο κέντρο της πιατέλα για βουτίτσες... μιαμμμμ
    #
    Σχόλιο από Chloe Τ., 7-11-09  
    Είναι μμμμμμ, delicious... :))
    5 πηρουνάκια με πολλή αγάπη. Έβαλα και εγώ παξιμάδι "μάνα", συνολικά όμως 180 γρ. παξιμάδι και 180 γρ. κεφαλοτύρι, ίσως χρειάστηκε παραπάνω γιατί τα έκοψα πολύ μικρές μπουκιές.
    #
    Σχόλιο από greg97, 8-11-09  
    Καταπληκτική και πανέυκολη. Την κάναμε για τα γενέθλεια της κορούλας μας σε μπουφέ, και εξαφανίστηκε! Πολύ νόστιμες και ζουμερές, ακόμη και κρύες!
    #
    Σχόλιο από delicious, 8-11-09  
    Κορίτσια (και αγόρια), χαίρομαι πολύ που σας αρέσει η συνταγή!!!
    Εγώ τις πανάρω από το βράδυ και το πρωί τις ψήνω 20΄ ακριβώς στο φούρνο και τις παίρνει η κόρη μου σχολείο για μεσημεριανό! (για μαμάδες που τα παιδιά τους τρώνε σχολείο είναι ιδανικές, γιατί είναι φαγητό που γίνεται την ίδια μέρα και πολύ γρήγορα)!
    #
    Σχόλιο από geomagniko3, 19-11-09  
    Πεντανόστιμες και πολύ εύκολες, στο φτιάξιμο, μπουκίτσες. Τις έφτιαξα στα γενέθλια των παιδιών μου και όλοι ξετρελάθηκαν. Μπράβο!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    14 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από natasam, 5-5-10  
    Πραγματικά τέλειες. Τις έφτιαξα στο πάρτι του μωρού μου. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τις ετοιμάσεις από την προηγούμενη γιατί παρόλο που τις έφτιαξα αυθημερόν, δοκίμασα την επόμενη ό,τι είχε απομείνει και ήταν ακόμη καλύτερες. Φανταστικές. Μπράβο. Θα δοκιμάσω και με χοιρινό. Από ποιο μέρος του ζώου να είναι το κρέας;
    #
    Σχόλιο από delicious, 5-5-10  
    Natasam,
    χαίρομαι που σου άρεσαν τόσο πολύ οι κοτομπουκιές!!!
    Εγώ αγοράζω σνίτσελ χοιρινά και ακολουθώ την ίδια διαδικασία που κάνουμε και για τις κοτομπουκιές!
    #
    Σχόλιο από kitten, 7-8-10  
    Μας άρεσε αρκετά η συνταγή για φούρνου ήταν καλοψημένες και ζουμερές αλλά μου φάνηκαν ελαφρώς ξινές. Το λεμονάκι είναι υποχρεωτικό; Την επόμενη φορά θα βάλω πιο πολλά μπαχαρικά!
    #
    Σχόλιο από chania2005, 13-12-10  
    Ευχαριστω προκαταβολικα για τη συνταγη.Πριν τη φτιαξω να ρωτησω..λεω να κανω αρκετη ποσοτητα. Καποια να ψησω αποψε και καποια το Σαββατοκυριακο που ολο και καποιος ερχεται.. Μπορω αυτα που δε θα ψησω σημερα να τα βαλω στην καταψυξη παναρισμενα??
    #
    Σχόλιο από nopi1980, 4-1-11  
    Η απορία μου είναι εάν βάζουμε σκόνη μουστάρδας...
    #
    Σχόλιο από lemon74, 13-1-11  
    μια ερώτηση.. αν τα ψήσω στις αντιστάσεις κι οχι με θερμό αέρα θα έχω πρόβλημα? η κουζίνα μας είναι παλιά και δεν έχει αέρα πλεον. Όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας απαντήσει. Ευχαριστωωω
    #
    Σχόλιο από χρυσοψαρο, 6-11-11  
    τις εφτιαξα χτες το βραδυ και αρεσαν πολυ στα μικρα. οσο ηταν ζεστες ηταν πολυ αφρατες αλλα μολις κρυωσαν εγιναν λιγο σκληρες. επισης οσο ψηνονταν εβγαλαν αρκετο λαδι. δε πειραζει ομως ηταν πολυ καλες!!παρε 5!!
    #
    Σχόλιο από pasta511, 17-1-12  
    Ξερετε αν θα μπορουσα να τις φτιαξω με φιλετο μπουτι αντι στηθος;;Το εχει κανει κανεις;
    #
    Σχόλιο από frosoula_s, 3-3-12  
    Ξαναέφτιαξα σήμερα!!! Πω πω τέλειο.. Να ρωτήσω κάτι.. εγώ μετά από 20-25 λεπτά τα γυρίζω λίγο και τα ψήνω 5 λεπτάκια ακόμα. Εσείς δεν τα γυρίζετε? Φοβάμαι μην βγει άψητο το κοτόπουλο μόνο με 20 λεπτά στο φούρνο.
    #
    Σχόλιο από michele stamouli, 23-6-12  
    ΤΕΛΙΕΣ !!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ?????
    #
    Σχόλιο από qwerty, 31-12-12  
    Michelle stamouli έχω δοκιμάσει με ολόκληρα σνιτσελ κοτόπουλου και όχι φιλέτα. Δεν ηταν πολυ καλα, γιατι απο κάτω η επικάλυψη είχε μαλακωσει και το τυρί είχε βρασει με τα υγρά που έβγαζε το κοτόπουλο. Αρα καλο στη γεύση και καθόλου τραγανο απο κάτω. Δεν θα το ξανά έφτιαχνα έτσι, πάντα κόβω κυβακια. Ελπίζω να βοηθησα, αν και πέρασε καιρος και μαλλον θα το δοκιμασες ήδη.
    #
    Σχόλιο από p mpoukitsa, 10-4-13  
    κοριτσια αν δεν εχουμε κουζινα με αερα;;στις αντιστασεις κανονικα;;θελω να τις κανω σημερα..μπορω να τις ετοιμασω , να τις βαλω στο ψυγειο κ να τις φτιαξω το πρωι;;ευχαριστω πολυ
    #
    Σχόλιο από Kimwlos, 19-9-13  
    Αν τις φτιάξω από την προηγούμενη (και το ψήσιμο εννοώ) και τις ζεστάνω πριν τις σερβίρω? Καθώς την μέρα που θα σερβίρω είναι αδύνατο να τις ετοιμάσω (μαρινάρω - πανάρω - ψήσω)? Τι προτείνεις?
    #
    Σχόλιο από SportySisi, 28-2-14  
    Θέλω να τα δοκιμάσω και είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλειες αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ωραίες με την παρμεζάνα? γιατί εγώ τα κάνω συνήθως μόνο με φρυγανία !

    10 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 13-7-10  
    Τις έφτιαξα σήμερα τις κοτομπουκίτσες και ξετρελάθηκα! Μόνο που αντί για φρυγανιά έτριψα corn flakes και τις πανάρισα. Τέλειες!!!
    #
    Σχόλιο από aggelinno, 13-10-10  
    παιδιά καλησπέρα! θα δώσω μια παρεμφερή εκδοχή της συνταγής.Κόβουμε σε λωρίδες τα φιλέτα κοτόπουλου.όχι πολύ λεπτές, το κάθε φιλέτο να βγάλει 4 το πολύ φιλετάκια. έτοιμάζω 3 μπολάκια :στο πρώτο έχω λιωμένο βούτυρο,στο δεύτερο φρυγανιά τριμμένη και στο τρίτο τριμμένο κεφαλοτύρι(κατά βούληση επιλέγετε το π'οσο αλμυρο τυρί θα χρησιμοποιήσετε)."παιρνάμε" τα φιλετάκια απο κάθε μπολ,με την εξής σειρά:βούτυρο-φρυγανιά-τυρί.τα τοποθετούμε σε ταψί, "κλείνοντας" τισ άκρες του φιλέτου, δημιουργώντας το σχήμα του μισοφέγγαρου. αν μας περισσέψει τυρί τριμμένο,πασπαλίζουμε τα κοτοπουλάκια και ψήνουμε για μισή ωρίτσα!!είναι τέλειο φαγητούλι για μπουφέ!
    #
    Σχόλιο από aggalexa, 23-11-10  
    Φτιάχνω εδώ και χρόνια αυτές τις λαχταριστές κοτομπουκίτσες, και όλοι τις λατρεύουν. Η μόνη διαφορά στην διαδικασία, είναι ότι, αφήνω τις μπουκίτσες να μαριναριστούν στα υγρά (λάδι,λεμόνι,μουστάρδα) για αρκετές ώρες στο ψυγείο. Γίνονται στα αλήθεια, ζουμερές, με την προϋπόθεση, να μην τις παραψήσετε. Ψηφίζω και εγώ, ελπίζοντας να πειστούν περισσότεροι, ότι το τηγάνι μπορεί να αντικατασταθεί, χωρίς να χαθεί η νοστιμιά του φαγητού. Ευχαριστώ.
    #
    Σχόλιο από sofoulaalex, 12-11-11  
    #
    Σχόλιο από pasta511, 18-1-12  
    Ευχαριστω πολυ καρδουλα!!!! Θα τα φτιαξω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις!!
    #
    Σχόλιο από pasta511, 20-1-12  
    Τις εκανα τελικα με φιλετο μπουτι αντι στηθος και χωρις τυρακι,μονο με γαλετα. Τις αφησα κι εγω 2 ωριτσες να μαριναριστουν στο ψυγειο.. Εγιναν φανταστικες,μαλακες πολυ και ζουμερες! Θα βαλω κ φωτο! Τελειες!!
    #
    Σχόλιο από methismeno_troufaki, 29-4-12  
    ΤΕΛΕΙΑ!!!! Αντί για παρμεζάνα έβαλα κεφαλογραβιέρα και έγιναν λίγο πικάντικα!
    #
    Σχόλιο από mele, 27-9-12  
    Όχι μόνο 5... χρειάζονται πολύ περισσότερα για να δείξουμε ότι ήταν ΑΠΑΙΧΤΟ το φαγητό αυτό!

    Τις έψησα ακριβώς 20 λεπτά σε καλά προσθερμασμένο φούρνο!!! Να πω μια λεπτομέρεια που πραγματικά αν την προσθέσετε είναι ακομα πιο τέλεια: Εβαλα τα υλικά της μαρινάδας στο μπλέντερ κι έριξα και 1 σκελίδα σκόρδο κι έλιωσε, απίστευτο άρωμα! Τα άφησα ψυγείο 1.30 ώρα, σίγουρα αν τα αφησεις πολλές ώρες θα είναι ακόμα πιο ωραία! Επίσης... τα ξεκάναμε το μεσημέρι μέχρι σκασμού αλλά και το βράδυ που τα έφαγα κρύα μ άρεσαν ακόμα πιο πολύ!

    Α, ξέχασα, μου τέλειωσε στα μισά η φρυγανιά και έβαλα στο μπλέντερ κρίθινο παξιμάδι ολικής και το θρυμμάτισα και τα πανάρισα! Μπορώ να πω ακόμα πιο ωραία κι αυτά από την απλή φρυγανιά! Επίσης, δεν είχα και τυρί καθόλου, σκέτα τα έκανα κ πρόσθεσα λίγη ρίγανη στο μίγμα σαν μυρωδικό!



    Πρόταση: Συνοδέψτε με ντιπ από 3 κ.σ. γιαούρτι και 1-2 πιπεριές φλωρίνης χτυπημέν μαζί!!! Θ Ε Ϊ Κ Ο !! Μπράβο, ευχαριστούμε για τη συνταγούλα!
    #
    Σχόλιο από Gingerbread Girl, 8-4-13  
    Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ζουμερό γίνεται το κοτόπουλο! Μαρινάρισα αποβραδίς σε μίγμα από λάδι, κρασί, μία σκελίδα σκόρδο, μουστάρδα, μυρωδικά. Τέλειο! Δοκίμασα και με σνίτσελ χοιρινό, αλλά οι κοτομπουκιές ήταν καλύτερες.
    #
    Σχόλιο από StavPapa, 14-8-13  
    Με εξέπληξε το πόσο ζουμερές γίνονται.. για τη νοστιμιά δεν έχω να πω κάτι!!!!!!!!! Τα υλικά τα υπολόγιζα με το μάτι, και αντί για το χυμό ενός λεμονιού, έβαλα λίγο λεμόνι και λίγο παραπάνω χυμό πορτοκαλιού!!! Πολύ καλή συνταγή!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Για παιδικό πάρτι
    Ένα βιβλίο 59 αγαπημένων συνταγών, του/της anemone
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της ANGOLINA
    Εκτελεσμένες
    Ένα βιβλίο 196 αγαπημένων συνταγών, του/της greg97
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 186 αγαπημένων συνταγών, του/της deppymoud
    Παραδοσιακές Συνταγές
    Ένα βιβλίο 137 αγαπημένων συνταγών, του/της Eleni Ravel