κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπιτα 4
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

8 άτομα
  1. 2 στήθη κοτόπουλο (μεγάλα) ή 3 μικρά
  2. 1 κονσέρβα μανιτάρια
  3. 1/2 τριμμένο καρότο
  4. 1 1/2 φλιτζάνι gouda
  5. 1 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
  6. 2 ασπράδια αυγών
  7. 1 1/2 φλιτζάνι βρασμένο ζωμό από το κοτόπουλο
  8. 1 πακέτο σφολιάτα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρόλα με νερό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι, βράζουμε τα στήθη κοτόπουλο.

  2. 2

    Αφού βράσουν, σε ένα μπολ κόβουμε κομματάκια το κοτόπουλο.

  3. 3

    Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κονσέρβα με τα μανιτάρια χωρίς το ζουμί τους, τα τυριά, το καρότο και το ζωμό από κοτόπουλο.

  4. 4

    Σε ένα άλλο μπολ, κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια δεν παίζει ρολό το αν έχει γίνει καλή η μαρέγκα μας.

  5. 5

    Αφού κάνουμε τη μαρέγκα τη προσθέτουμε στο άλλο μπολ και τα ανακατεύουμε.

  6. 6

    Μετά παίρνουμε ένα μέτριο σε μέγεθος ταψάκι, το αλείφουμε με λαδί, βάζουμε τη σφολιάτα, το μίγμα και από πάνω ξανά σφολιάτα, μετά το αλείφουμε με λαδί και χαράζουμε τα κομμάτια.

  7. 7

    Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150º-160ºC μέχρι που να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (10)

zanice
zanice @cook_8453965
Συγνώμη καλή μου, αλλά δεν είναι δίκαιο να βαθμολογείς την συνταγή σου.\r\nΠάντως μου φαίνεται ωραία η κοτόπιτα και μόλις την φτιάξω θα επανέλθω με τα πιρουνάκια.Χριστός Ανέστη!!

Από

Stefanie
Stefanie @cook_8457194
στις
--,Ελλάδα