Κοτόπιτα με μπεσαμέλ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κοτόπουλο και μόλις κρυώσει το "μαδάμε" και προσθέτουμε τα τυριά, το μπέικον, τις πιπεριές (κατά προτίμηση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια πράσινη και μια κόκκινη για πιο ωραία εμφάνιση), το αλάτι, το πιπέρι και τέλος τα αυγά (χτυπημένα).
-
2
Σε λαδωμένο ταψάκι-πυρέξ τοποθετούμε το φύλλο σφολιάτας, το οποίο θα πρέπει να καλύπτει μέχρι τη μέση περίπου τα τοιχία του ταψιού και απλώνουμε σε αυτό τη γέμισή μας.
-
3
Προσθέτουμε από επάνω την μπεσαμέλ και διπλώνουμε προς τα μέσα το φύλλο από τα τοιχία, ώστε να μη ξεχειλίσει η μπεσαμέλ.
-
4
Τέλος ρίχνουμε επάνω το βούτυρο σε μικρά κομματάκια.
-
5
Ψήνουμε για μία ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο ώστε να πάρουν χρώμα η σφολιάτα και η μπεσαμέλ
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)