κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο γεμιστό 3
Βάσω Χαϊδούση
Βάσω Χαϊδούση @cook_8468424
Ηγουμενίτσα

Πολύ πολύ νόστιμη συνταγή.....

Λίγα μυστικά ακόμα

θα ξεροψηθεί αρκετά απο έξω επειδή υπάρχει το μέλι... όμως μέσα είναι πολύ μαλακό.Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με χοιρινόΤαιριάζει πάρα πολύ με ρόκα σαλάτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 300 γρ. τυριά κίτρινα
  2. 100 γρ. μπέικον
  3. 3 πιπεριές πολύχρωμες
  4. 1 κλαράκι δενδρολίβανο
  5. πατατούλες
  6. ρίγανη
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. 2 λεμόνια
  10. 2 πορτοκάλια
  11. 1 φλ. ξύδι βαλσάμικο
  12. 1-2 κουταλιές μέλι
  13. 4 σκελίδες σκόρδο
  14. 1 φλ λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κοτόπουλο

  2. 2

    Το αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και δενδρολίβανο

  3. 3

    Γεμίζουμε το κοτόπουλο με τις κομένες πιπεριές το τυράκι, το κουκουνάρι, τα δαμάσκινα και το ψυλοκομένο μπέικον.

  4. 4

    Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις ανακατεύουμε με την γέμιση που έχει περισσέψει και τις αλατοπιπερώνουμε.

  5. 5

    Βάζουμε τις 2 σκελίδες σκόρδο ανάμεσα στα μπουτάκια και τις άλλες 2 στις πατάτες

  6. 6

    Βάζουμε το φαγητό στο ταψί ρίχνουμε τους χυμούς από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια καθώς και το βαλσάμικο και το μέλι...

  7. 7

    Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο στην αρχή.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Μπαχαρούλης
Μπαχαρούλης @cook_8457974
ουάουουου!!! διάβασα την συνταγή και έπαθα πλάκα. θα την φτιάξω το συντομότερο και θα επανέλθω με πηρουνάκια

Από

Βάσω Χαϊδούση
στις
Ηγουμενίτσα