Κοτόπουλο καλοκαιρινό
Ένα πολύ ελαφρύ, πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο φαγητό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αυτό το φαγητό βγάζει αρκετό ζουμί και δεν χρειάζεται να βάλουμε άλλα υγρά.Το σερβίρουμε με ρυζάκι ή σκέτο.
Υλικά
-
4 μπούτια ή 4 στήθη κοτόπουλου
-
1 κιλό ντομάτες κόκκινες
-
6 πιπεριές για γέμισμα
-
αλάτι-πιπέρι και πολύ λίγο λάδι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.
-
2
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες λίγο χονδρές. Κόβουμε τις πιπεριές σε 4 κομμάτια τη κάθε μία. Τα αλατοπιπερόνουμε.
-
3
Στρώνουμε τις μισές ντομάτες στο πάτο της κατσαρόλας, μετά τις μισές πιπεριές. Επάνω στρώνουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Συνεχίζουμε πάνω στο κοτόπουλο τις υπόλοιπες πιπεριές και μετά τις υπόλοιπες ντομάτες.
-
4
Ρίχνουμε πολύ λίγο λάδι και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 1 ώρα.
Σχόλια (16)
Αν θέλαμε να προσθέσουμε μανιταράκία ή ίσως και λίγο κρεμμύδι που θα τα τοποθετούσες;