Κοτόπουλο κατσαρόλας με μουστάρδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Η σάλτσα που γίνεται είναι πεντανόστιμη. Η συνταγή αυτή μπορεί να γίνει και με κοματάκια χοιρινό ή μοσχάρι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο.
-
2
Ρίχνουμε το σκόρδο, τις πιπεριές που εχουμε κόψει σε λωρίδες και το καρότο που εχουμε τρίψει στον τρίφτη. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Σβήνουμε με το λεμόνι και την μουστάρδα.
-
3
Ανακατεύουμε τα υλικα για να ενωθούν και ρίχνουμε λίγο νεράκι ζεστό και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας.
-
4
Μπορεί να συνοδευτεί με πατάτες τηγανιτές, με πιλάφι ή ακόμα και με μακαρονάδα με μπόλικο τυράκι.
Σχόλια (74)