Κοτόπουλο κοκκινιστό της φοιτήτριας
Το ονόμασα "της φοιτητριας" επειδη εχει πολύ λίγα υλικά και γίνεται γρήγορα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδευστε το με ρύζι μπασμάτι. Καλή όρεξη!
Υλικά
-
2 μπουτάκια ή φιλέτα κοτόπουλο
-
4 κ.σ Χυμο τοματας
-
1 κρεμμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
αλάτι, πιπέρι, κανέλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λαδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 1-2 λεπτάκια. Προσθέτουμε το κοτοπουλο και το τηγανίζουμε για λιγα λεπτα μεχρι να ροδίσει και απο τις 2 πλευρές.
-
2
Προσθετουμε τον χυμο τοματας, αλατι, πιπερι και ελάχιστη κανέλα, 1-2 ποτηρια ζεστο νερό και αφηνουμε σε σιγανη φωτιά να βράσει.
-
3
Μόλις σωθεί το νεράκι είναι έτοιμο!
Σχόλια (2)