κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με αμύγδαλα και βερίκοκα

Κοτόπουλο με αμύγδαλα και βερίκοκα

17 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ @cook_8454326
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Για όσους λατρεύουν τις γλυκιές γεύσεις και το συνδιασμό φρούτων με ξηρούς καρπούς και όχι μόνο!!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 έως 6 άτομα
  1. 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
  2. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  3. 150 γραμμάρια αμύγδαλα καβουρδισμένα
  4. 400 γραμμάρια βερίκοκα αποξηραμένα
  5. 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
  6. 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  7. 1 κουταλάκι του γλυκού πιπερόρυζα τριμμένη
  8. 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  9. 1 πρέζα σαφράν
  10. 0.5 κούπα λάδι
  11. αλάτι πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρω το κοτόπουλο στο λάδι μέχρι να ρωδίσει

  2. 2

    Μετά προσθέτω και τα κρεμμύδια και αφήνω να σοταριστούν για λίγο

  3. 3

    Προσθέτω όλα τα μπαχαρικά, το μέλι, τα βερίκοκα, τα αμύγδαλα, το αλάτι και το πιπέρι

  4. 4

    Ανακατεύω και σβήνω με τον ζωμό κότας

  5. 5

    Αφήνω να βράσει για πέντε λεπτά και τοποθετώ σε ένα ταψί

  6. 6

    Ψήνω στους 200 βαθμούς για σαράντα πέντε λεπτά

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ
στις
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΛΛΑΔΑ