Κοτόπουλο με cream cheese
Ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο για κάθε περίσταση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό. Απίθανη γεύση και σίγουρο αποτέλεσμα. Γίνεται επίσης και με χοιρινές μπουκιές ή ψαρονέφρι.
Υλικά
-
6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
-
1 κρεμμύδι τριμμένο
-
1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
-
λίγο νερό
-
1 πακέτο cream cheese (150gr) boursin (με βότανα, μυρωδικά και σκόρδο)
-
1 κρέμα γάλακτος light
-
λίγο αλάτι
-
λίγη πάπρικα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν καλά όλα τα κομμάτια.
-
2
Σβήνουμε με το κρασί.
-
3
Προσθέτουμε νερό τόσο ώστε να καλυφθούν ελαφρώς τα κομμάτια του κοτόπουλου.
-
4
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά περίπου.
-
5
Ρίχνουμε το cream cheese και το αναμειγνύουμε μέσα στο φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα.
-
6
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και σβήνουμε τη φωτιά.
-
7
Πασπαλίζουμε με πάπρικα το φαγητό και λίγο αλάτι αφού δοκιμάσουμε πρώτα τη γεύση (μπορεί να μη χρειαστεί).
-
8
Σερβίρεται με ρύζι σπυρωτό βρασμένο σε ζωμό κοτόπουλου.
Σχόλια (8)