
Κοτόπουλο με ελιές

Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται απο σπυρωτό ρυζάκι, ή πατατούλες τηγανιτές. Ταιριάζει με σαλάτα πράσινη ή χωριάτικη!Μπορεί να γίνει και με φιλέτο γαλοπούλας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε κατά προτίμηση αντικολλητικό τηγάνι το λάδι να "κάψει". Ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε τα φιλέτα και το κρασί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και περιμένουμε να εξατμιστεί το κρασί και να ροδίσει ελαφρά το κρέας στο λάδι.
-
2
Κατόπιν προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο και τις ελιές και σε μέτρια φωτιά και μισοσκεπασμένο σκεύος αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
-
3
Όταν είναι έτοιμο, βάζουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση, μια πρέζα τσίλι και δυο πρέζες ρίγανη.
-
4
Κλείνουμε το "μάτι" της κουζίνας και αφήνοντας το σκεύος επάνω προσθέτουμε την φέτα σε χοντροκομμένα κομμάτια. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.
Παρόμοιες συνταγές

Κοτόπουλο αλά κρεμ με blue cheese, μπέικον και μανιτάρια


Στήθος κοτόπουλο στον φούρνο!!!


Ψαρονέφρι με πράσινες ελιές


Κοτόπουλο με ελιές και ντοματίνια


Κοτόπουλο με μουστάρδα


Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και ξερά δαμάσκηνα


Μακαρονοσαλάτα η "ελληνική"


Μπουτάκια κοτόπουλου με κόκκινη κρασάτη σάλτσα


Ψαρονέφρι με μουστάρδα, μέλι και θυμάρι


Λεμονάτο κοτοπουλάκι


Κοτόπουλο Λεμονάτο 3


Ξιφίας με ελιές


Κεφτεδάκια με σάλτσα και φέτα


Ψαρονέφρι με πιπερίτσα και μουστάρδα όνειρο


Κοτόπουλο με βασιλικό και πιπεριές Φλωρίνης


Άγριο ρύζι αρωματικό με κιμά από ψαρονέφρι


Καλαμαράκια με ελιές


Κοτόπουλο στο φούρνο με πέστο, ελιές και φέτα


Κοτόπουλο με κρασί και πιπεριά


Φιλέτο Τόνου με μυρωδικά και ελιές


Κοτόπουλο με πατάτες σε τσερέπα


Κοτόπουλο Della Fattoria


Κοτόπουλο στη λαδόκολλα με κεφαλοτύρι και πιπεριές


Γαλοπούλα με ελιές και ούζο


Γλυκόξινη χοιρινή τηγανιά


Μπουκιές κοτόπουλου με σάλτσα


Μπουτάκια κοτόπουλο με σάλτσα φιλαδέλφια και μανιτάρια


Μελωμένα σουβλάκια κοτόπουλο


Κοτόπουλο στην σχάρα


Τυροπιτάκια με ελιές

Σχόλια (8)
Η σάλτσα της μοιάζει πολύ στη γεύση με τη σάλτσα που έχουν τα μακαρόνια στη συνταγή Πένες με τόνο και ντομάτα.
Οπότε αν σας αρέσει το ένα, θα σας αρέσει και το άλλο.