κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με φασκόμηλο από την Κρήτη

Κοτόπουλο με φασκόμηλο από την Κρήτη

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μέτριο κοτόπουλο
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  4. 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
  5. χυμός 1 λεμονιού
  6. αλάτι
  7. 2 κλαδάκια φασκόμηλου

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε κομμάτια αφαιρώντας το δέρμα.

  2. 2

    Το τσιγαρίζουμε στο λάδι μαζί με το κρεμμύδι και αφού ροδίσει το σβήνουμε με κρασί.

  3. 3

    Αλατίζουμε, προσθέτουμε και λίγο νερό και το βράζουμε μέχρι να ψηθεί, περίπου 1 ώρα.

  4. 4

    Ρίχνουμε το λεμόνι και το φασκόμηλο και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

leangourmet
leangourmet @cook_8471582
Το έφαγα πέρυσι στη Γραμβούσα, έξω από τον Κίσαμο και ξετρελλάθηκα με τη γεύση (είχε και οφτές πατάτες μαζί ...)\r\nΕπιτέλους ένα διαφορετικό ελληνικό κοτόπουλο χωρίς σκόρδο.\r\n\r\nΜπράβο που ανέβασες τη συνταγή!

Από

Ελeνη
Ελeνη @cook_8484544
στις