Κοτόπουλο με γιαούρτι και πιπεριές
Ειδικό για αυτούς που θέλουν να χάσουν κιλά, αλλα όχι και την νοστιμία...και δεν μπορούν να αποχωριστούν την κρέμα γάλακτος!
Λίγα μυστικά ακόμα
τρώγεται ζεστό και συνοδεύεται με ρύζι basmati ή κανονικό ρύζι.Δεν θα πιστεύετε ότι τρώτε γιαούρτι και όχι κρέμα γάλακτος...
Υλικά
-
3 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
3 πιπερίες πολύχρωμες κατα προτίμηση
-
λίγο λάδι για το σωτάρισμα
-
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
-
αλάτι
-
πάπρικα
-
1 γιαούρτι πλήρες ή με 2% λιπαρά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και τις πιπερίες.
-
2
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σωτάρουμε και αυτό.
-
3
Ρίχνουμε το κρασι και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτία, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό μέχρι να δούμε ότι το κοτοπουλό μας είναι έτοιμο, θα προσέξουμε όμως να μην έχουνε μείνει πολλά υγρά.
-
4
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλάτι και την πάπρικα μέχρι να δέσει λιγο η σάλτσα μας, περίπου 5 λεπτά, και έπειτα κατεβάζουμε απο την φωτιά.
Σχόλια (19)