Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και πάπρικα
Ένα νόστιμο γρήγορο και εύκολο φαγητό, χωρίς να χρειάζονται πολλά υλικα! Όσες φορές το έχω φτιάξει έχουν ξετρελαθεί!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ το συνοδεύω με ρυζάκι.
Υλικά
-
1/2 κιλό στήθος κοτόπουλο
-
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
-
1 κρεμμύδι
-
50 ml λεύκο κρασί
-
1 κρέμα γάλατος 200ml
-
2 κγ πάπρικα γλυκια
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το στήθος σε μεγάλους κύβους.
-
2
Το βάζουμε στη κατσάρολα μαζί με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε σουρώσει).
-
3
Αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους και κατόπιν ριχνουμε λάδι για να τσιγάριστουν.
-
4
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
-
5
Τα σβήνουμε με το κράσι και ρίχνουμε νερο για να βράσει.
-
6
Αφού βράσει ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη πάπρικα και τα αφήνουμε 5 λέπτα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σχόλια (8)