Κοτόπουλο με λευκό κρασί
Κοτόπουλο σβησμένο με λευκό κρασί, γρήγορο και εύκολο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Για πιο πικάντικο κοτόπουλο προσθέτουμε περισσότερο πιπέρι και λίγο κόκκινο πιπέρι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι.
-
2
Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλο και τα ροδίζουμε.
-
3
Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αμέσως ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και την πάστα.
-
4
Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο, περίπου 10 λεπτα.
-
5
Σερβίρεται με πατάτες τηγανιτές, ρύζι και λευκό κρασί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια