μαρία-μπουλίτσα
μαρία-μπουλίτσα @cook_8496380
,Ελλάδα

Καθώς το κοτόπουλο είναι το αγαπημένο μου είδος κρέατος, πειραματίζομαι συχνά με διάφορους τρόπους μαγειρέματος! Ιδού ένας από αυτούς!

Λίγα μυστικά ακόμα

Στα μπαχαρικά οι ποσότητες αλλάζουν ανάλογα με τα γούστα σας!

χαμηλών υδατάνθρακων

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
2 άτομα
  1. 2 φιλέτα κοτόπουλο (όχι πολύ μεγάλα)
  2. 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  3. 1 κουταλιά του γλυκού σκόρδο σε σκόνη (ανάλογα το γούστο σας η ποσότητα στο σκόρδο)
  4. 1/2 κουταλιά του γλυκού κάρυ
  5. 1/2 κουταλιά του γλυκού μείγμα για κοτόπουλο
  6. ρίγανη
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φιλέτα με όλα τα μπαχαρικά.

  2. 2

    Αφού βράσει το κοτόπουλο, βάζουμε σε μια γκριλιέρα το ελαιόλαδο.

  3. 3

    Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα εξωτερικά. Το κοτοπουλάκι μας είναι έτοιμο! Μπορείτε να το σερβίρετε ως έχει με πατάτες, ρύζι κλπ.

  4. 4

    Εγώ όμως το προτιμώ σε σαλάτα με μαρούλι, ντομάτα και μιξ τυριών. Καλή σας όρεξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

pan1975
pan1975 @pan1975
Ωραίο μου ακούγεται. Πρώτα όμως να το βράσουμε και μετά να το ψήσουμε; Δεν υπάρχει τρόπος να πάρει τα αρώματα από τα μπαχαρικά, κάπως να μαριναριστεί με αυτά, και να το ψήσουμε μόνο;

Από

μαρία-μπουλίτσα
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα