κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με μπλε τυρί
ΕΛΕΝΑ67
ΕΛΕΝΑ67 @cook_8462624
,ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πανεύκολη συνταγή δεν έχει μυστικά..Καλή όρεξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
3 ή 4 άτομα
  1. 1 κουτί μανιταρια κονσέρβα ολόκληρα
  2. 100 γρ. μπλε τυρί
  3. 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί λευκό
  4. 1 κ.γ. μουστάρδα (προαιρετικά)
  5. 100 γρ. γκουντα τριμμένη (ή άλλο τυρι που λιώνει της αρεσκείας σας)
  6. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το κοτόπουλο σε μπουκιές, με λάδι ή με βούτυρο (λίγη ποσότητα).

  2. 2

    Ρίχνουμε τα μανιτάρια και λίγο αλάτι (γιατί θα βάλουμε τυριά) και πιπέρι, ρίχνοντας ταυτόχρονα το κρασάκι, το αφήνουμε να πάρει βράση να ψηθεί το κοτόπουλο.

  3. 3

    Ρίχνουμε το μπλέ τυρί αφού το θρυμματίζουμε με το χέρι.

  4. 4

    'Επειτα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος (αν θέλουμε μουστάρδα την διαλύουμε στην κρέμα) και ανακατεύουμε.

  5. 5

    Στο τέλος ρίχνουμε το τυράκι μας. Μόλις λιώσει σερβίρουμε. 

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

Ariaki
Ariaki @cook_8456827
Αυτη τη συνταγή , χωρίς το γκούντα και τη μουστάρδα την κάνω πολλάααα χρονια και είναι η σπεσιαλιτέ μου ! ΕΠίσης , μπορείς να χρησιμοποιήσεις κοτόπουλο ψητό ή βραστό που σου έμεινε και να παραλείψεις το χρόνο ψησίματος . Μιαμ μιαμ !

Από

ΕΛΕΝΑ67
ΕΛΕΝΑ67 @cook_8462624
στις
,ΕΛΛΑΔΑ