κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με πάπρικα
miam!
miam! @cook_8471578
καρδιτσα,ελλαδα

Θα γλύφετε τα δάχτυλά σας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι μια συνταγή που την βρήκα στο περιοδικό prevention! Την δοκίμασα και με ενθουσίασε!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό κοτόπουλο
  2. 3 κ.γ αλευρι
  3. 2 κ.γ αλάτι
  4. 4 κ.σ μαργαρινη
  5. 1 και 1/2 φλ.κομμένο κρεμμύδι
  6. 1 κ.γ πάπρικα
  7. 1 φλ. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Στη συνέχεια βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε την μαργαρίνη και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Αφού τσιγαριστεί το βγάζουμε και κάνουμε το ίδιο και με τα κρεμμύδια.

  3. 3

    Μόλις τσιγαριστούν τα κρεμμύδια βάζουμε το κοτόπουλο πάλι στο τηγάνι, προσθέτουμε την πάπρικα και 1 φλ.νερο. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Nika Antonopoulou
Nika Antonopoulou @nika1987
Βγήκε πολύ νόστιμο!! Μόνο μια παρατήρηση. Επειδή δεν είναι τόσο υγιεινό να μαγειρεύουμε με μαργαρίνες και βούτυρα προτίμησα να χρησιμοποιήσω ελαιόλαδο και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!! Βγήκε μια εξαιρετική σάλτσα. Επίσης χρειάστηκα περίπου 1 1/2 κούπα νερό για να βράσει το κοτόπουλο παραπάνω από 20' (μαγείρεψα μόνο μπούτια)

Από

miam!
miam! @cook_8471578
στις
καρδιτσα,ελλαδα