Κοτόπουλο με πάπρικα
Θα γλύφετε τα δάχτυλά σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι μια συνταγή που την βρήκα στο περιοδικό prevention! Την δοκίμασα και με ενθουσίασε!!!!
Υλικά
-
1 κιλό κοτόπουλο
-
3 κ.γ αλευρι
-
2 κ.γ αλάτι
-
1/4 κ.γ κόκκινο πιπέρι
-
4 κ.σ μαργαρινη
-
1 και 1/2 φλ.κομμένο κρεμμύδι
-
1 κ.γ πάπρικα
-
1 φλ. νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Στη συνέχεια βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
-
2
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την μαργαρίνη και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο. Αφού τσιγαριστεί το βγάζουμε και κάνουμε το ίδιο και με τα κρεμμύδια.
-
3
Μόλις τσιγαριστούν τα κρεμμύδια βάζουμε το κοτόπουλο πάλι στο τηγάνι, προσθέτουμε την πάπρικα και 1 φλ.νερο. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει.
Σχόλια (6)