Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης και γιαούρτι
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο απο όλες τισ μεριές.
-
2
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πάπρικα.
-
3
Μόλις ξανθίσει το κρεμμύδι ελαφρά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και ελάχιστο νερό, αλατίζουμε χαμηλόνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο περίπου μια ώρα.
-
4
Πασπαλίζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό στο τέλος.
-
5
Αραιώνουμε το αλεύρι με 2-3 κ.σ. νερό, προσθέτουμε και το γιαούρτι και μετά παιρνουμε ζωμό απο το φαγητό το αραιώνουμε ολο μαζί και σαν αυγολέμονο περιχύνουμε το φαγητό.
Σχόλια (4)