κύρια φωτογραφία συνταγής Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης και γιαούρτι
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 6 μπουτάκια κοτόπουλου
  2. 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  3. 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  4. 1 κ.σ. πάπρικα
  5. λίγο μπρόκολο
  6. 2-3 ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης
  7. 1/2 φλ. κονιάκ
  8. 1 συσκευασία ντοματάκια con case
  9. 1 κ.σ. αλεύρι
  10. 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  11. 2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο απο όλες τισ μεριές.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την  πάπρικα.

  3. 3

    Μόλις ξανθίσει το κρεμμύδι ελαφρά προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και ελάχιστο νερό, αλατίζουμε χαμηλόνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο περίπου μια ώρα.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό στο τέλος.

  5. 5

    Αραιώνουμε το αλεύρι με 2-3 κ.σ. νερό, προσθέτουμε και το γιαούρτι και μετά  παιρνουμε ζωμό απο το φαγητό το αραιώνουμε ολο μαζί και σαν αυγολέμονο περιχύνουμε το φαγητό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

effie_p
effie_p @cook_8459989
Απορίες:\r\n\r\nΤις πιπεριές πότε τις προσθέτεις?\r\nΤο μπρόκολο που το χρησιμοποιείς?\r\nΠόσος ζωμός πρέπει να μείνει για να κάνεις αυτό με το γιαούρτι? \r\n\r\nΕυχαριστώ

Από

ΜΑΓΕΙΑ
ΜΑΓΕΙΑ @cook_8453508
στις
ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ