Κοτόπουλο με πιπεριές
Νόστιμο κοτόπουλο με διάφορα χρώματα πιπεριές, στο τηγάνι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μια γερμανική συνταγή. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
1 κοτόπουλο ενός κιλού
-
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
250 γρ μανιτάρια
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 κίτρινη πιπεριά
-
1 πράσινη πιπεριά
-
125 ml κρέμα γάλακτος
-
4 κ.σ. μουστάρδα
-
αλάτι, πιπέρι
-
3 ντοματούλες κομμένες σε κυβάκια
-
1 ποτηράκι χλιαρό νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες.
-
2
Βάζουμε λίγο λάδι σε βαθύ τηγάνι με καπάκι και σωτάρουμε το κοτόπουλο.
-
3
Προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια, τα μανιτάρια και μετά τις πιπεριές.
-
4
Μόλις σωταριστούν όλα μαζί, ρίχνουμε τη μουστάρδα και μετά την κρέμα γάλακτος και αν θέλουμε και μια κουταλιά βούτυρο.
-
5
Τέλος προσθέτουμε τις ντοματούλες, αλάτι και λίγο πιπέρι και αφήνουμε για καμιά ώρα στο τηγάνι να γίνει το φαγήτό.
Σχόλια (20)