Κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές
Πολύ νόστιμο και εύκολο... Η σάλτσα πέρνει μια τέλεια γεύση από τις πιπεριές!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή πέννες
Υλικά
-
1,5 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 πράσινες πιπεριές
-
2 κόκκινες πιπεριές
-
2 πορτοκαλί πιπεριές
-
2 κίτρινες πιπεριές
-
2 ντομάτες φρέσκιες λιωμένες στο μπλέντερ
-
1 κρασοπότηρο πουμαρό
-
1 κύβο κοτόπουλο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι μαζι με το κοτόπουλο.
-
2
Ρίχνουμε όλες τις πιπεριές αφού πρώτα τις έχουμε κόψει σε ροδέλες και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να μαραθούνε λίγο.
-
3
Ρίχνουμε τη φρέσκια ντοματα και το πουμαρό και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
-
4
Βάζουμε νερό ώστε να σκεπαστούν τα υλικά, ρίχνουμε τον κύβο, το αλάτι και το πιπέρι.
-
5
Βράζουμε σε μέτρια φώτιά για περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια